It’s the most wonderful time of the year! Don’t you agree? Wellicht lees jij dit artikel met lekkere kerstgerechten, omdat je opzoek bent naar kerst recepten voor het kerstmenu dit jaar. Wij hopen je te helpen. Ben je opzoek naar een voorgerecht voor kerst, een hoofdmaaltijd of juist een kerstdessert? Bekijk dan snel de kerstgerechten die hieronder beschreven zijn.


STEL JE KERSTMENU SAMEN MET DEZE LEKKERE KERSTGERECHTEN

Wanneer je voor de hele familie moet koken kan dit best wat stress opleveren. Wij snappen dit maar al te goed en daarom proberen wij jou te helpen. Deze lekkere kerstgerechten vallen sowieso in de smaak. Wij hebben ze namelijk getest en de reacties waren lovend. Dat is precies wat je wilt horen toch nadat je je uren hebt staan uitsloven in de keuken? Op het kerstmenu dit jaar staat een kerst voorgerecht van een ontzettend smaakvolle bietentartaar, de gevulde pompoen als hoofdgerecht en gezondere stoofpeertjes als kerst nagerecht. Wie wilt daarvoor nou niet aanschuiven?

KERST VOORGERECHT: BIETENTARTAAR

Afgelopen kerst stond de bietentartaar als kerst voorgerecht op tafel. Wat wij van jullie te horen kregen was dat het soms lastig is om lekkere kerstgerechten zonder vlees te bedenken. Healthy Wanderlust to the rescue, want wij hebben ontzettend veel leuke ideeën voor jou. Probeer deze smaakvolle bietentartaar en wij weten zeker dat iedereen aan tafel zal genieten.

VEGETARISCH KERST HOOFDGERECHT: GEVULDE POMPOEN

Wist je dat dit vegetarische hoofgerecht voor kerst zelfs in verschillende tijdschriften heeft gestaan? Vele andere zijn jouw voor gegaan bij het bereiden van de gevulde pompoen. Het leuke aan dit lekkere kerstgerecht is dat je met de vulling eindeloos kan variëren. Voeg vooral ingredienten toe die jij heel lekker vindt! Zo ontdek je steeds weer nieuwe smaken.

KERSTDESSERT: GEZONDERE STOOFPEERTJES

Als kind was ik altijd dolenthousiast als de geliefde stoofpeertjes van mijn moeder weer op tafel verschenen. Zo lekker zacht, zoet en mooi roze gekleurd. Een feestje op je bord. Toen wij vorige jaar besloten een gezond kerstdessert te creëren ontstond het idee voor gezondere stoofpeertjes. Het eindresultaat? Onwijs lekker én zoet. Probeer dit kerstdessert dit jaar ook!


Wat voor lekkere kerstgerechten ben jij van plan dit jaar te maken?
Wat zijn reuze benieuwd wat er op het kerstmenu staat. 

HAPPY HOLIDAYS!

Pin It on Pinterest

Share This