Start jij elke dag met een kommetje warme havermout? Dan heb ik een nieuw recept voor je waardoor je met nog meer energie de ochtend zal beginnen. Deze koffie havermout bowl is gemaakt met een flinke scheut koffie. De echte koffie liefhebbers zullen hier dan ook echt van smullen! Mix je bakkie koffie en ontbijtje dus een keer met elkaar door dit recept te volgen. Lees snel verder.


KOFFIE HAVERMOUT – BEGIN DE DAG GOED

Veel mensen beginnen de dag met een goede bak koffie, eventjes wakker worden. Waar je ook ABSOLUUT de dag mee moet beginnen is een goed voedzaam ontbijtje, dat hoef ik je ondertussen niet meer te vertellen toch? Anders leg ik het je hier natuurlijk met liefde nog eventjes uit.

Binnenkort zal ik een artikel plaatsen met mijn must-go-to ontbijtjes waardoor ik ervoor zorg dat ik het meeste uit mijn dag haal. So stay tuned girls!

Een tijdje geleden maakte ik deze koffie-havermout-smoothie en die beviel zo goed (bij jullie en bij mezelf!) dat ik besloot om hier verder mee te experimenteren. Het resultaat was heerlijk en ik weet zeker dat ik dit ontbijt vaker zal klaarmaken. Je kan dit recept voor koffie havermout trouwens ook als overnight-oats maken, dan vervang je het water of de amandelmelk gewoon voor koffie. Dit is mijn favoriete overnight oats receptje!

INGREDIËNTEN:

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Maak de koffie en voeg hier 100 ml amandelmelk aan toe.
  2. Snij de halve appel in kleine stukjes en verwarm dit gedurende 5 minuten in een pannetje op een laag vuurtje.
  3. Mix alle andere droge ingrediënten met elkaar en voeg dit vervolgens toe aan de pan gevolgd door de koffie/amandelmelk.
  4. Laat dit ongeveer 5 a 10 minuten zo staan terwijl je regelmatig roert. Je zal zien dat de koffie havermout al het vocht zal opnemen.
  5. Schep over in een kommetje voeg eventueel nog wat extra hennepzaadjes en wat ongebrande walnoten toe.
  6. ENJOY YOUR DAY!

Doe hier nog meer ONTBIJT inspiratie op. 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This