Ik ben gek op wraps! Vandaag had ik een hele drukke dag en niet veel tijd om uitgebreid te lunchen. Natuurlijk is dat geen reden om niet lekker te lunchen. Vandaag deel ik dit recept met jullie voor een makkelijke gezonde lunch wrap. Benieuwd hoe jij deze wraps ook binnenkort als lunch op tafel kan toveren?

Voor deze wrap heb je maar een paar ingrediënten nodig, laten we snel aan de slag gaan!


Benodigdheden:

  • 1 volkoren wrap
  • 2 (m) vrije uitloop eieren
  • 5 el kikkererwten uit blik
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 avocado
  • 1 el zongedroogde tomaatjes
  • klein handje pijnboompitjes
  • 1 tl kurkuma kruiden
  • 1 tl dille
  • beetje rozemarijn
  • peper
  • kokosolie

Bereidingswijze:

  1. Smeer de wrap in met een klein beetje kokosolie. Verdeel hier wat kurkuma en rozemarijn kruiden overheen.
  2. Verhit de grillpan op het fornuis en bak de wrap in 3 minuutjes goudbruin. (Natuurlijk kan je de wrap ook eventjes in de oven plaatsen).
  3. Snij de rode ui in kleine stukjes.
  4. Verhit wat olie in een koekenpan en voeg hier de uitjes, zongedroogde tomaatjes en kikkererwten aan toe. Strooi hier wat peper overheen.
  5. Rooster in een ander pannetje de pijnboompitjes goudbruin.
  6. Kluts in de tussentijd 2 eieren in een kommetje en voeg hier wat peper en de dille aan toe.
  7. Voeg dit nu toe aan de koekenpan en laat dit op een laag vuurtje bakken. Schep regelmatig even door.
  8. Snij de halve avocado in dunne plakjes en leg deze op de wrap.
  9. Voeg hier nu de rest van de ingrediënten aan toe.

EET SMAKELIJK!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This