Start de dag altijd met een voedzaam ontbijt. Deze 5 ontbijt recepten zullen jou hopelijk inspireren om elke ochtend goed te ontbijten. Op de website van Healthy Wanderlust vind je veel verschillende ontbijt recepten, neem hier vooral een kijkje. Van gezonde smoothies tot rijkgevulde havermout bowls. Voor iedereen zit er wat lekkers tussen. Wist je dat een gezond ontbijt ook bedraagt aan een gezond gewicht? Door elke ochtend goed te ontbijten voorkom je onnodige snoepmomenten gedurende de dag.


INSPIRATIE VOOR ONTBIJT RECEPTEN

Hieronder zie je een aantal van onze favoriete ontbijt recepten. Door te variëren met je ontbijt maak je elke dag weer van het ontbijt moment een feestje. Een snel havermout gerecht voor doordeweeks en kleurrijke pannenkoeken voor in het weekend? Neem snel een kijkje naar deze 5 ontbijt recepten en laat je inspireren om gezond te eten. Gezond eten doe je voor een gezond lichaam, maar ook om lekker in je vel te zitten.

Feel good from the inside and outside.

1: SMOOTHIE BOWL MET MANGO 

Een nieuw ontbijt recept op Healthy Wanderlust, maar nu al bij veel van jullie favoriet. Deze smoothie bowl met mango is perfect voor zomerse dagen en om de dag mee te beginnen. Van de kleur alleen al wordt je toch vrolijk? Smoothie in a bowl met homemade granola. Eet jij wel eens een smoothie bowl?

5 x gezonde ontbijt recepten

2: GEBAKKEN HAVERMOUT UIT DE OVEN

Dit ovengerecht is ideaal voor in het weekend en om het hele gezin blij mee te maken. Probeer dit recept voor gebakken havermout met verse kaki nu zelf en je zal alleen al intens gelukkig worden van de lekkere geur uit de oven. Wakker worden in een heerlijk ruikende keuken, dat klinkt fijn toch? Voedzaam en super lekker!

3: APPELTAART HAVERMOUT

Dit havermout recept is mijn persoonlijke favoriet. Hier ontbijt ik zeker 3 keer per week mee en dat al jaren lang. Kun je nagaan hoe lekker ik dit vind. Dit appeltaart havermout gerecht is ideaal als ontbijt, omdat het naast heel erg lekker ook onwijs makkelijk is om te maken. Je gooit alles bij elkaar in een pannetje, even roeren en je kan aan tafel. Door dit ontbijt start ik mijn dag altijd vol energie. [/col] [/row]

4: ANANAS BANAAN SMOOTHIE

Deze smoothie is heerlijk zoet van smaak en daarnaast lekker vullend. Hierdoor start je de dag productief en heb je langer een verzadigd gevoel. Deze ananas banaan smoothie is overigens ook ideaal als maaltijd voor of na het sporten. Voeg wat extra plantaardige eiwitpoeder toe en je hebt een ideale eiwitrijke maaltijd.

5: GROENE ONTBIJT SMOOTHIE

Dit lijstje voor 5 ontbijt recepten sluiten we af met een heerlijke gezonde groene ontbijt smoothie. Deze smoothie kan je binnen 5 minuten klaar maken dus dit kost je in de ochtend ook niet veel extra tijd. Een snel ontbijt dat jouw lichaam voorziet van de nodige voedingsstoffen en energie. Maak je geen zorgen dat de groene smoothie bitter van smaak is, want de zoete smaak van het fruit overheerst over het algemeen altijd.

Waar ontbijt jij het liefste mee?

Pin It on Pinterest

Share This