Een recept voor pasen. Deze gevulde eitjes zijn heerlijk voor de paasbrunch of misschien zelfs voor tijdens het paasontbijt? Nu we het toch over pasen hebben, ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd wat jij normaal doet tijdens deze dagen? Vier jij ook pasen met lekker eten en vooral genietend van een (hopelijk) vrije dag? Dit pasen recept is super makkelijk om te maken, gezond en staat heel gezellig op tafel. Maak met dit paas recept jouw eettafel compleet. 


MAKKELIJK PASEN RECEPT

Het is natuurlijk heerlijk om lekker uit te pakken tijdens Pasen als het gaat om een brunch of late lunch, een tafel vol hapjes en gezelligheid van vrienden, familie of kennissen. Wat echter niet altijd fijn is, is de hoeveelheid werk en voorbereiding die je kwijt bent aan het maken van alle lekkere gerechten en hapjes voor op de paastafel. Daarom houden we het tijdens pasen 2018 lekker makkelijk. Gebakken broodjes, wat gezond broodbeleg, zelfgemaakte chiazaad jam, een goed gevulde pot met BOOST thee en deze vrolijke gevulde eitjes. De Paasbrunch is in mijn ogen compleet!

WAT VOOR LEKKERS MAAK JIJ VOOR PASEN 2018?

Dit jaar hou ik het heel rustig en ga ik vooral heerlijk genieten van een vrije dag met mijn lief. Toch vind ik het leuk om de dag te beginnen met een net wat uitbreider paasontbijt. Lees op de website van Foodies Magazine wat mijn Paas tradities zijn. Deze gevulde eitjes zullen zeker op de eettafel staan, maar ik ben ook heel erg benieuwd wat voor lekkers jullie gaan maken. Wie weet kan ik dit dan ook op tafel toveren! Let me know babes, wat maak jij voor lekkers voor pasen 2018?

INGREDIENTEN: (VOOR 8 GEVULDE EITJES)

 • 4 vrije uitloop eieren
 • 1 avocado
 • snufje kerrie poeder
 • paar takjes verse dille
 • peper / zout
 • 1 tl creme fraiche
 • 1 tl citroensap (zorgt ervoor dat de avocado niet verkleurt)

BEREIDINGSWIJZE:

 1. Kook de eieren voor ongeveer 10 minuten.
 2. Pel de eieren en snij (verticaal) door midden (zoals op de foto) en verwijder het eigeel.
 3. Verzamel het ei geel in een schaal en voeg hier de avocado, citroensap, in stukjes gehakte dille, creme fraiche, een snuf kerriepoeder en peper/zout aan toe.
 4. Prak dit allemaal goed voor elkaar.
 5. Vul de eitjes vervolgens met het avocado mengsel.
 6. TIP: gebruik een spuitzak om dit er extra mooi uit te laten zien.
 7. TIP TIP: als je geen spuitzak hebt kan je ook een vershoud zakje gebruiken en een stukje van een van de puntjes af knippen. Zo creëer je een eigen spuitzak.
 8. FIJNE PASEN!

Hoe vier jij pasen?

Pin It on Pinterest

Share This