Oke, ik geef het toe.. Deze foto laat misschien niet zien hoe lekker dit ontbijt is, maar ik kan je verzekeren dat je hier echt van zal smullen. Vooral als je van pindakaas houdt natuurlijk! Hoe je dit ontbijt in 5 minuten klaarmaakt? Dat lees je hier! Pindakaas komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten waar dit werd ontwikkeld in 1893, THANK YOU! En in Nederland is dit potje ook al heel wat jaren te vinden in vele keukenkastjes. Omdat een broodje pindakaas soms een beetje saai begint te worden wilde ik iets nieuws proberen.


Benodigdheden:

  • 4 el magere kwark
  • 1 el pindakaas (ik gebruik noten pasta!)
  • 1 handje walnoten
  • 1/2 banaan
  • 1/2 tl kaneel
  • 1 tl lijnzaad

Bereidingswijze:

  1. Kind kan de was doen. Gooi alle ingrediënten in de blender (behalve de noten en de banaan) en mix tot een glad geheel.
  2. Snij de halve banaan in plakjes.
  3. Schenk in een kom en voeg de notenen de banaan toe.
  4. Klaar voor een nieuwe dag vol energie!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel
Merel Teunis

Merel Teunis

Merel (29 jaar) is founder van de website Healthy Wanderlust en theemerk Simplici-Tea. Als hoofdredacteur en online content creator schrijft en deelt zij dagelijks haar kennis op het gebied van zelfliefde, self-care en een gezonde en gelukkige levensstijl.
Merel Teunis

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This