We geven het toe: wij zijn fan van smoothie bowls. Deze ontbijt bowls zijn zo makkelijk om te maken en je kan eindeloos variëren met de ingrediënten. Aangezien wij ook een tikketje Pinterest verslaafd zijn hebben wij ondertussen mapjes vol pins met smoothie bowls. Tijd om dit met jullie te delen. Ontbijt tip van de dag: start de eerstvolgende dag met een kleurrijke smoothie bowl. Wat is jouw favoriet?


LEKKERE SMOOTHIE BOWLS

Deze smoothie bowls zijn ontzettend lekker en gemaakt door mijn mede online foodies. Many thanks to these amazing babes! Laat je vooral inspireren door deze recepten, gooi alle ingrediënten in de blender en geniet. Mocht je toch liever iets anders als ontbijt eten neem dan hier een kijkje voor alle ontbijt recepten van Healthy Wanderlust.

1. GRAPEFRUIT SMOOTHIE BOWL

Hoe leuk is deze smoothie bowl waarbij ze de schil van de grapefruit gebruiken als kommetje? Super lekker in combinatie met pompoenpitten en ongezoete kokosrasp. YUM!

2. COSMIC STRAWBERRY-GINGER-PEACH BLISS BOWL

De founders van de website Blissful Basil creëerde een smoothie bowl die letterlijk van je beeldscherp af spat. Deze kleur! Zo mooi. De naam van deze smoothie bowl verklapt eigenlijk al de hoofd ingrediënten en het klink heerlijk.

3. GREEN SMOOTHIE BOWL

Qua kleur kan je met smoothie bowls alle kanten op. De kleur wordt uiteraard bepaald door de ingrediënten die je toevoegt. Kan jij raden waar deze ‘Green smoothie bowl’ van Kitchen Confidante van is gemaakt?

4. RAINBOW GREEN SMOOTHIE BOWL

Wauw, deze smoothie bowl. Een plaatje! Dit is toch een feestje om mee te mogen ontbijten? De intens groen-blauwe kleur wordt overigens gecreëerd met behulp van spirulina. Wat trouwens heel erg gezond is!

5. BLUEBERRY AVOCADO SMOOTHIE BOWL 

De smoothie bowls met een paarse kleur kunnen natuurlijk ook niet aan dit lijstje ontbreken. In dit recept laten de founders van de website Floating Kitchen heel duidelijk zien dat het combineren van groente en fruit een heel goed idee is. Probeer het zelf!

6. MANGO SMOOTHIE

Deze bowl past perfect bij dit zomerse weer. Wij weten zeker dat de mango variant heel erg goed in de smaak zal vallen bij zoetekauwen. Probeer jij dit binnenkort ook zelf? Probeer ook onze eigen mango smoothie bowl. 

7. SMOOTHIE BOWL THREE WAYS

Lauren knows how to make us happy! In 1 klap staan er 3 smoothie bowl recepten voor je klaar. Welke zou jij kiezen? Wij gaan voor de green smoothie bowl. Looks so good!

8. VITAMIN C SMOOTHIE BOWL

Say yes to this healthy bowl babes! Deze aardbeien en ananas versie klinkt echt perfect. De hele look van deze smoothie bowl is om door een ringetje te halen en maakt van jouw ontbijt echt een feestje. Neem snel een kijkje.

9. ORANGE SMOOTHIE BOWL

Kristina van Love & Zest maakte een witte variant met o.a. sinaasappel. Wij zijn meteen fan van dit recept en dit ontbijt staat zeker op ons to-eat-lijstje. Lijkt jou dit ook zo lekker?

10. BLUE MERMAID BOWL

Welke kleur ontbrak er nog aan dit lijstje? Juist: blauw! Deze zogenaamde mermaid bowls zijn toch best wel indrukwekkend door de intense blauwe kleur, dit creëer je door spirulina poeder toe te voegen (mega gezond!). Benieuwd hoe je dit zelf thuis kan maken? Neem snel een kijkje.


Wat zijn jouw favoriete smoothie bowls recepten?
Let us know!

Pin It on Pinterest

Share This