Friday night food alert! Op vrijdag avond heb ik meestal zin in iets lekkers, maar ook zeker iets makkelijks. Deze vegetarische shoarma schotel paste hier pérfect bij. Een verzameling van ingrediënten om een lekker volkoren pita broodje mee te vullen. Tegenwoordig zijn er veel lekkere vegetarische shoarma vlees varianten in de supermarkt te vinden die echt het proberen waard zijn. Lees snel verder.


LEKKER BROODJE VEGETARISCHE SHOARMA!

Wauw, wat kon ik hier vroeger na het uitgaan van genieten zeg. Lekker, met extra veel knoflooksaus, maar dat terzijde. Shoarma is een gerecht dat oorspronkelijk uit het midden-oosten komt. Gekruide reepjes vlees die meestal met een pitabroodje samen gegeten wordt. Laten we snel aan de slag gaan zodat jij ook van deze heerlijke vegetarische shoarma schotel kan genieten.

Ingrediënten: (voor 2 personen)

Bereidingswijze:

  1. Bak de pitabroodjes in 5 minuten in een voorverwarmde oven tot ze een mooi goudbruin tintje hebben.
  2. Bak ondertussen de vegetarische shoarma in een pan tot deze lekker knapperig is.
  3. Snij de rode ui in dunne reepjes, de komkommer en tomaat in stukjes en mix dit met wat olijfolie en peper en zout. Plaats dit vervolgens samen met de sla op een grote schotel.
  4. Maak nu de home made knoflook saus. Hou je niet van knoflook saus? Dan kan je er ook voor kiezen om deze bietenhumus te maken en toe te voegen.
  5. Plaats ook de pitabroodjes en gebakken vegetarisch shoarma op de schotel en zet alles op tafel.
  6. Natuurlijk kan je zelf nog veel lekkere gezonde ingrediënten toevoegen, leef je uit!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This