VROUW

Op deze pagina vind je artikelen voor jou. Elke vrouw is uniek en beleeft de wereld op haar manier en het geeft juist kracht als we deze kennis en ervaringen met elkaar delen. Wij geloven in de kracht van kwetsbaarheid en delen daarom, naast persoonlijke verhalen van Merel, eerlijke en inspirerende artikelen op het gebied van vrouw zijn. Van vrouwelijke energie, zelfliefde, de unieke menstruele cyclus, tips over een liefdevolle levensstijl, body positivity tot natuurlijke huidverzorging. En alles daar tussenin. 

Gezond leven, Vrouw

10 x eenvoudig gezonder leven

Gezond eten en leven, het hoeft echt niet moeilijk te zijn. Met deze 10 praktische tips kan jij ervoor zorgen dat je vanaf morgen eenvoudig gezonder leeft! Kleine aanpassingen in jouw huidige leef- en eetpatroon die voor de gezondheid van jouw lichaam en jouw...

Lees verder
10 x eenvoudig gezonder leven | Tips voor een gezonde levensstijl

Positief omgaan met een off-day | Zelfliefde tips

Je hebt soms van die dagen. Een off-day. Die dagen waarop alles verkeerd lijkt te gaan, je er zelf niet uitziet (voor je gevoel) en waarop alles wat je probeert lijkt te mislukken. Vele zullen deze dag omschrijven als een ‘rotdag’. Netjes geformuleerd dus. Soms lijkt het zelfs alsof deze dagen alleen maar erger worden en automatisch voelen we de behoefte om hier tegenin te gaan of om ons hier enorm over op te winden, want deze dagen lijken ook altijd op het verkeerde moment te komen. Herkenbaar? Tegenwoordig ga ik heel anders om met deze rotdag om zo te voorkomen dat mijn dag steeds negatiever aanvoelt.

Lees verder
Positief omgaan met een off-day | Tips voor een positieve mindset

Hi, mijn naam is Merel en ik ben het gezicht achter Healthy Wanderlust en #selflovetalk. Hier vind je dagelijks nieuwe inspiratie op het gebied van zelfliefde, self-care, gezond leven / eten en geluk. Veel leesplezier!

DOWNLOAD EBOOK

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

VIDEO

  • Zelfliefde
  • Vrouw
  • Gezond leven
  • Gelukkig leven

Pin It on Pinterest

Share This