Self-Love! Een topic dat je steeds vaker voorbij ziet komen en waar ook steeds meer de waarde van ingezien wordt. Een beweging die wij toejuichen en alleen maar meer en meer willen versterken. Self-Care en Self-Love is de sleutel naar geluk en gezondheid, omdat jij een prioriteit van jezelf maakt. Deze dag beginnen we graag samen met jou door ons te laten inspireren door onderstaande waardevolle Self-Love quotes. Please continue babe!


“ HEALTH IS ABOUT MORE THAN WHAT YOU ARE EATING. IT’S WHAT YOU’RE THINKING, SAYING AND BELIEVING”

Create a healthy and positive mindset. Pas deze trucjes toe om positiever te denken en je zal merken dat deze manier van denken, praten en doen jou meer geluk zal opleveren. Wees je ervan bewust dat jij ten aller tijde de controle hebt over jouw eigen gedachte en je elke emotie kan wijzigen. Lees hier hoe je positief om kan gaan met een off-day.

“ YOU DESERVE THE LOVE YOU GIVE SO FREELY TO OTHERS “

One of our favorite self-love quotes! Is het niet verbazingwekkend hoeveel we over het algemeen bereid zijn om te doen voor andere, maar we deze liefde niet altijd geven aan onszelf. Onthoud dat jij net zoveel (al niet meer!) liefde en zorg verdiend als iedereen om je heen.

“IT’S NOT SELFISH TO LOVE YOURSELF, TO TAKE CARE OF YOURSELF AND TO MAKE YOUR HAPPINESS A PRIORITY. IT’S NECESSAIRE.”

Het is nooit egoistisch om ook aan jezelf te denken en laat je dit ook vooral niet wijsmaken. Geluk komt vanuit jezelf en het is van belang dat jij hier door van jezelf te houden, voor jezelf te zorgen en door voor jezelf te kiezen een prioriteit van maakt.

“SELF-LOVE IS THE NEW #RELATIONSHIPGOALS “

Hell yeah it is! Een van de belangrijkste relatie in het leven die je kan hebben is de relatie met jezelf en dat is precies de reden waarom self-love één van jouw life goals zou moeten zijn.

“SELF-LOVE IS SELF-ACCEPTANSE. WE NEED TO ACCEPT WHO WE ARE. IDENTIFY THE STRENGTH IN THAT AND LET THOSE STRENGTHS GUIDE OUR GROWTH AS PEOPLE.”

Self-acceptanse is soms één van de lastigste dingen die er is, maar het is tegelijkertijd een heel belangrijk onderdeel van self-love. Accepteren dat jij (meer dan) goed genoeg bent zoals je bent en je vele krachten en talenten met je meedraagt (zonder dat je dit misschien weet). Omarm jezelf, ontdek je krachten en talenten en laat dit de drive zijn om te groeien als persoon. Je bent altijd zoveel meer dan je denkt dat je nu bent.


Bekijk hier alle #SELFLOVECLUB artikelen.

Wat is jouw favoriete self-love quote?

Pin It on Pinterest

Share This