Lekker zelf koken, recepten uitproberen en genieten van jouw eigen gemaakte gezonde maaltijd. Ontzettend fijn natuurlijk, maar daar heb je niet altijd zin in. Soms wil je lekker met de benen gestrekt op de bank en met je bord op schoot een leuke serie kijken en dan het liefst met een maaltijd waar je he-le-maal niks zelf voor hoeft te doen. Voordat we nu meteen grijpen naar de diepvries pizza kunnen we ook gewoon een maaltijd bestellen die én lekker is én (relatief) gezond! Win-win-win situatie, sounds good right? Ik deel mijn favoriete healthy order-in gerechten met je!


MAKKELIJK & GEZOND

Tegenwoordig wordt het ons in het leven steeds makkelijker gemaakt. Makkelijk kan op het gebied van voeding goed en/of slecht zijn. De makkelijke kant- en klaar maaltijden die je in veel supermarkten kan vinden zou ik je aanraden te laten liggen. Wat ook heel makkelijk is en heel erg gezond kan zijn is gewoon lekker wat bestellen en thuis laten bezorgen. Het is jammer dat veel mensen ‘eten bestellen’  nog steeds met een vette pizza associëren (wat soms ook heel lekker kan zijn natuurlijk!), maar gelukkig zijn er ondertussen al veel gezonde, lekkere en voedzame opties.

POKÉ BOWL

Ik ga er niet omheen draaien, ik ben fan, groot fan van deze Hawaiiaanse bowls die sinds kort steeds meer in ons landje te vinden zijn. Rijk gevuld met allemaal lekkere verse groente en een lekkere dressing, je kan jouw bowl helemaal naar eigen smaak samenstellen. Seriously, it’s like sushi in a bowl! Ik maakte trouwens laatst ook mijn eigen bedachte poké bowl thuis met knapperige tempeh. Het recept vind je hier! Wil je dit ook bestellen? Persoonlijk heb ik goede ervaringen met Poké Perfect. 

SLA

Wie kent SLA tegenwoordig niet? Van mij blijft het ook zeker een favoriet. De maaltijd salades zijn zo ontzettend lekker en het is natuurlijk ideaal dat ze elke seizoen weer een nieuwe kaart hebben. Je kan trouwens ook vullende maaltijdsoepen en lekkere gezonde snacks bestellen. Mijn favoriet van het moment is de ‘huisgemaakte bloemkoolfalafel’ salade. So good!

HUMMUS HOUSE

Hier moet je echt eens een kijkje nemen, al helemaal als je liefhebber bent van hummus. Inkoppertje he ;) Je kan je hummus gerecht helemaal zelf samenstellen met lekker warme pita broodjes erbij. Zo kies je uit verschillende toppings en side dishes. Worth a try!

THE SEAFOOD BAR

Hier heb ik zelf nog nooit wat besteld, maar door alle goede verhalen die ik erover hoor staat dit zeker op mijn lijstje! De verschillende Fish & Chips menu’s klinken mij ook als muziek in de oren.. of was het iets met doet mij het water in de mond lopen? Nou, het lijkt me in ieder geval heerlijk! Mocht je hier iets bestellen, laat je mij dan even weten wat je ervan vindt?!

YOGHURT BARN

Ook weer zo’n gevalletje van wie kent dit niet? Ik ben regelmatig te vinden in de Amsterdamse Pijp en maak dan altijd trouw even een stop bij de Yoghurt Barn. Je kan dus begrijpen dat ik best enthousiast was toen ik erachter kwam dat ik dit ook gewoon kon bestellen en laten bezorgen. Heerlijk als laat ontbijt op de zondag ochtend!Tip: de high tea daar is trouwens echt een aanrader.

JUICE BROTHERS

Zin in iets anders? Probeer dan één van de vele sapjes of gezonde ontbijtjes van de Juice Brothers. Ook de bliss balls die ze verkopen zijn trouwens echt een aanrader, super lekker als verantwoorde snack.


Ik heb de beste ervaring met UberEats en Foodora. Mocht je nou iets bestellen binnenkort, laat je me dan weten hoe het was?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

Signature

 

Pin It on Pinterest

Share This