Ik ben trots, want de unieke Self Love Talk inspiratie kaarten staan online! Al maanden gebruik ik mijn eigen inspiratie kaarten om wekelijks een liefdevolle focus voor de komende dagen te bepalen en op de dag van de boeklancering deelde ik de kaarten voor het eerst met anderen. De inspiratie kaarten zijn een hele fijne tool waarmee je op een makkelijke manier vaker stil kan staan bij jezelf. Om te investeren in zelfliefde en prioriteit te geven aan je eigen welzijn, aan je geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Vind je het soms lastig om goed voor jezelf te zorgen of om echt meer te doen waar je gelukkig van wordt? De kaarten kunnen je hierbij helpen!


INVESTEER IN JEZELF MET DE INSPIRATIE KAARTEN

Elke maandag kies ik samen met honderden anderen een liefdevolle focus voor de nieuwe week. De inspiratie kaartjes kunnen je inspireren om beter voor jezelf te zorgen. Door op gevoel een kaart te kiezen kan het focuswoord op de achterkant je inspireren om bewust om te gaan met je aandacht, tijd en energie. Hoe kan je dit meer aan jezelf geven en wat kan jou dit brengen?

Doe je de eerst volgende maandag (weer) mee via Instagram?

De inspiratie kaarten worden als een cadeautje verzonden, met liefde ingepakt!
Bestel ze dus nu als een cadeautje voor een ander of juist voor jezelf.

Bestel nu: de unieke inspiratie kaarten

Hoe gebruik je de inspiratie kaarten?

Wanneer je de inspiratie kaarten gebruikt is het belangrijk om echt even stil te staan bij jezelf en het moment. Zet een fijne kop thee voor jezelf en stap even uit de drukte van de dag. Je kiest een kaart op gevoel, probeer hier dus ook echt even op in te tunen.

Stap 1: 
Schud de kaarten rustig door elkaar en plaats 8 tot 10 kaarten voor je op tafel.

Stap 2: 
Haal een aantal keer rustig adem en probeer te ontspannen. Het is een mooi moment om je lichaam tot rust te laten komen, aandacht voor jezelf.

Stap 3: 
Kies op gevoel een van de inspiratie kaarten en lees het focuswoord op de achterkant.
– Wat betekent dit voor jou?
– Waar mag jouw aandacht, tijd en energie meer naar uitgaan de komende tijd?
– Wat kan jou dit brengen?

Tip: vind je het lastig om een kaart te kiezen op gevoel? Stel jezelf dan bijvoorbeeld de vragen:
Wat heb ik nodig? Waar heb ik behoefte aan?
– Hoe kan ik meer geluk (of een andere specifieke behoefte) voor mezelf creëren?

Stap 4:
Laat je inspireren door de inspiratie kaart en maak met jezelf de afspraak om hier dagelijks aandacht aan te besteden. Plaats de kaart op een plek in huis (of draag hem bij je) zodat dit een friendly reminder kan vormen om goed voor jezelf te zorgen, tijd voor jezelf vrij te maken en te investeren in zelfliefde.

Juist de kleine aanpassingen in je huidige manier van denken en handelen (puur voor jezelf en je eigen geluk, gezondheid en groei) kunnen veel verschil maken. Waar je aandacht aan geeft groeit, geef het aan jezelf. 

Bestel de inspiratie kaarten voor EUR 13,95,- (incl. BTW en verzendkosten)


Bekijk de shop & favoriete musthaves. 

Heb je vragen: stuur een mail naar info@healthywanderlust.nl, want ik help je met alle liefde.

Pin It on Pinterest

Share This