Het behalen van mijn dromen is voor mij, persoonlijk, een enorme drijfveer in het leven. Het is wat mijn dagelijks inspireert en motiveert om aan de slag te gaan, te ontdekken wat, hoe en waarom ik een doel wil bereiken en om hier keihard voor te werken. Woorden als “misschien”, “wie weet” of “hopelijk” in combinatie met de zin lukt-dit-mij komen in mijn woordenboek niet voor en dat is precies wat ik jou vandaag hoop te kunnen vertellen. Zo hard als dat ik geloof ik mijn eigen dromen, zo erg geloof ik ook in de kracht van jouw dromen.

GELOOF JIJ IN DE KRACHT VAN JOUW DROMEN?

ALLES WAT JE KAN DROMEN KAN WERKELIJKHEID WORDEN

Ik geloof dat alles wat je kan denken en wat je kan dromen ook werkelijkheid kan worden. Dat de woorden in jouw gedachtes dingen kunnen worden, zolang je maar met al je kracht hierin geloofd. Er zijn nog veel mensen die op deze manier denken en met deze kracht bouwen aan hun toekomst en dromen. De wet aan de aantrekkingskracht. Lees het boek ‘The Secret’ als je hier meer over wil lezen. Ik schrijf dit artikel, omdat ik het jou ook gun om deze innerlijke kracht te (her)ontdekken. Ik schrijf dit artikel, omdat ik dagelijks veel berichtjes van vrouwen ontvang met de vraag “Hoe het mij lukt om mijn passie te volgen” en met de tekst “Wat een geluk heb je toch!”.

GELUK HEB IK ZEKER, MAAR ER IS MEER..

Geluk heb ik zeker, ik leef mijn leven zoals ik dat wil en dit geeft mij vrijheid. Deze vrijheid is mijn drijfveer en verhoogt mijn geluksgevoel in het leven aanzienlijk. Toch is er meer dan “geluk hebben”. Ik geloof er heilig in dat je je eigen geluk kan creëren. Sterker nog, ik denk dat er veel meer geluk op je pad komt als je het hef in eigen hand neemt.

“ So please ask youself: what would I do if I weren’t afraid? Than go do it. “

Bij het ontdekken van je dromen en je passie is het belangrijk om te onthouden dat deze dromen nergens aan te hoeven voldoen. Wat ik vaak om mij heen merk is dat mensen dromen over iets wat andere hebben, maar is dit ook echt jouw droom of is dit het plaatje wat je van de buitenkant ziet wat voor jou geluk uitstraalt? Ergens van dromen of een passie ontdekken is ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen. Door welke gedachtes het vuurtje van binnen gaat branden en het antwoord op de vraag die ik je hierboven stel.

Durf vrij te dromen zonder rekening te houden met waar andere van dromen of wat andere mogelijk zouden vinden van je droom. Het is jouw droom. Zo uniek als dit ook is, deze droom mag er zijn.

GELOOF IN JOUW EIGEN KRACHT

Tegen alle bijzondere vrouwen die mij wekelijks berichtjes sturen over hoe ze hun dromen en passie kunnen ontdekken zeg ik ALTIJD dat ze vooral vertrouwen moeten hebben in hun eigen kunnen. Alles waar je over kan dromen kan je waarmaken. Ook dromen die onmogelijk lijken kan jij ECHT waarmaken. Geloof in de kracht van jouw dromen. Door net zo hard te geloven in jezelf als dat ik in jou geloof. Ga vol voor deze dromen en zet door, geef niet op en blijf geloven in de uitkomt van deze droom. Je zal altijd winnen, ookal kan de eindbestemming je nog wel eens verrassen.

“Even if you go for it and it doesn’t work out, you still win.  You still had the guts enough to head straight into something that frightened you and that type of bravery will take you places. “

Kom er hier achter WAT JE ECHT WILin het leven.

Pin It on Pinterest

Share This