Door een persoonlijke uitnodiging te sturen laat je de ander merken dat je aandacht en tijd gestoken hebt in de boodschap op de kaart. De waarde van deze boodschap stijgt daarom enorm en dat, precies dat, is de kracht van een kaart. Wil jij ook online een kaart sturen? Natuurlijk voldoet een Whatsappje ook, maar hoe leuk is het om een persoonlijke uitnodiging per post te ontvangen? Een verjaardag is niet de enige gelegenheid waarvoor dit een goed idee is, want juist iemand uitnodigen voor een BBQ, tuinfeestje of een etentje is super origineel.

Een kaartje is leuker dan een appje

Zo plande ik laatst een BBQ bij mij thuis en stuurde ik mijn gasten allemaal een unieke uitnodiging per post. Op de website van Kaartje2go vond ik ontzettend veel kant en klare kaartjes die helemaal pasten bij mijn idee voor een persoonlijke uitnodiging.  Natuurlijk kan je een kaart nog met de hand schrijven, maar anno 2018 was het nog nooit zo makkelijk om je kaart of uitnodiging online te maken, schrijven en te versturen.

TIPS VOOR DE TEKST OP EEN KAART | PERSOONLIJKE UITNODIGING

Wat in mijn ogen een kaart ontvangen juist zo leuk en speciaal maakt? De tekst en de vormgeving. Door een ander een kaart te sturen heb je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap over te brengen. Deze persoonlijke boodschap zal de ander gegarandeerd een warm gevoel geven. Hoe bedenk je een leuke en persoonlijke tekst voor op de uitnodiging? We zetten graag een aantal tips voor je op een rijtje. Zo kan jij heel makkelijk online een kaart sturen.

  1. Maak het persoonlijk.

Delen jullie altijd binnenpretjes? Praten jullie altijd over één specifiek onderwerp? Of gaat diegene die de kaart ontvangt door een speciale tijd in zijn of haar leven? Benoem dit in de kaart / uitnodiging om de tekst zo persoonlijk te maken.

  1. Bedenk een leuke titel.

Natuurlijk kan je de tekst beginnen met “Lieve ….,”,maar je kan er ook voor kiezen om de tekst te beginnen met een leuke en unieke titel die wellicht al meteen duidelijk maakt waar de uitnodiging voor is. Zo stond er op mijn BBQ uitnodiging “Do you want to join us for a backyard BBQ?”.

  1. Maak gebruik van foto’s.

Dit is dus zo leuk aan het online maken van een uitnodiging of kaart. Je kan leuke persoonlijke foto’s toevoegen. Wil je vrienden uitnodigen voor je verjaardag? Maak gebruik van foto’s van jong en oud of gebruik foto’s van het gelukkige stel wanneer je mensen wil uitnodigen voor een bruiloft of babyshower.

  1. Voeg een leuke quote toe.

Extra leuk: stuur een kaart met een leuke quote hierop. Een quote die omschrijft waarom je de kaart of uitnodiging stuurt of een tekst die alleen jij en diegene die de kaart zal ontvangen begrijpen.

WIE ZOU JIJ EEN PERSOONLIJKE UITNODIGING WILLEN STUREN?

In mijn ogen is het ALTIJD een goed moment om iemand een persoonlijke uitnodiging te sturen. Ik hoop dat dit artikel jou inspireert om iets leuks te organiseren (klein of groot) en hier met de liefste mensen in jouw leven van te genieten. Welke vriendinnen wil je uitnodigen voor een gezellige meidenavond of sta je te popelen om je vrienden op een persoonlijke manier uit te nodigen voor een tuinfeestje? Do it. Laat je mij weten wie en waarom je een kaart gestuurd hebt? En hun reactie? Die is vast priceless! 

Pin It on Pinterest

Share This