Hi babe, leuk om je weer te zien! Voordat ik afgelopen augustus voor 3 weken vakantie vertrok naar Bali konden jullie via de Healthy Wanderlust Instagram zien dat ik 4 weken lang het Geluksfactor 10 Online Personal Coaching programma van Foodie-ness volgde. Het gezicht achter Foodie-ness, de talentvolle Caroline kende ik al een tijdje en toen haar team mij vroeg om aan dit programma deel te nemen hoefde ik niet lang na te denken. Hoe het programma mij beviel en of het ervoor zorgde dat ik mijn doelen behaalde? Dat lees je in deze review.


PERSONAL COACHING PROGRAMMA VAN FOODIE-NESS

Deze review is compleet vanuit mijn eigen ervaring geschreven en in alle eerlijkheid voor jou op digitaal papier gezet. Zoals jullie weten ben ik persoonlijk geen voorstander van strenge diëten en daarom zou ik dat ook nooit promoten. Het Personal Coaching programma van Foodie-ness is juist een programma dat ik ontzettend aanmoedig. Het is een programma dat jou stimuleert een gezonde levensstijl te ontwikkelen en behouden én daarnaast is er ook veel aandacht voor wat er van binnen gebeurt, in jouw koppie dus.. 😉

” Het Basis Online Coaching Programma biedt jou het volgende:

  • Makkelijke, volwaardige en gezonde voedingsschema’s (veel variatie, betaalbaar en geschikt voor het hele huishouden) afgestemd op jouw voorkeuren (vega, non-vega, allergieën, intoleranties, etc.)
  • Haalbare, gevarieerde en uitdagende (thuis) sportschema’s
  • Simpele rust oefeningen met direct resultaat
  • Positieve mindset oefeningen met effect op lange termijn
  • Zelfreflectie oefeningen
  • Wekelijkse nieuwsbrief met tips & tricks “

Review Personal Coaching Foodie-ness | Geluksfactor 10

WAT WAS MIJN DOEL?

De succesverhalen van vrouwen die het Personal Coaching programma volgen of het Geluksfactor 10 boek van Foodie-ness hebben aangeschaft vliegen je op Instagram om de oren. Dat de Geluksfactor 10 visie, kennis en het bijbehorende programma aanslaat valt dus niet te ontkennen. Veel vrouwen hebben al succes geboekt op het gebied van afvallen en het werken aan een gezond gewicht. Dat alles zonder strenge eetregels, jezelf uithongeren of ander dwangmatig gedrag. Nogmaals, dit juich ik ontzettend toe.

Mijn doel was echter anders. Het moment dat ik van start ging met het Online Personal Coaching programma van Foodie-ness was namelijk precies het moment dat ik een duwtje in de rug nodig had om weer in beweging te komen.

Bekijk hier het Geluksfactor 10 boek.

HOE WERKT HET?

Wat ik ontzettend fijn vind aan het Geluksfactor 10 Personal Coaching programma van Foodie-ness is dat je op een hele persoonlijke manier contact hebt met het Foodie-ness team zonder dat dit ontzettend veel tijd kost. Ik kan mij voorstellen dat dit ook voor jou prettig is. Na het invullen van een intake-formulier kreeg ik binnen een paar dagen een uitgebreid persoonlijk coaching programma toegestuurd. Dit 4 weken durende programma legt de focus op voeding, mindset, beweging en natuurlijk mijn persoonlijke doelen. Nog een mega pluspunt aan dit programma: het is compleet afgestemd op mijn levensstijl, eetstijl en wat ik belangrijk vind. In mijn ogen zorgt dit ervoor dat het Geluksfactor 10 Online Personal Coaching programma zo haalbaar is, want het past bij je.

Zoals ik al eerder zei is het programma aangepast op jouw behoeftes. Zo vind je per dag verschillende recepten die passen bij jouw doelen op het gebied van sporten of bijvoorbeeld afvallen. Met het eetschema van Foodie-ness zal je geen honger hebben, want er wordt juist veel belang gehecht aan voldoende en goed eten i.p.v. veel minder eten om op die manier af te vallen.

HEB IK MIJN DOEL BEHAALD?

Het was mijn doel om door middel van het Personal Coaching programma van Foodie-ness weer meer in beweging te komen en dit is zeker gelukt! Wat ik vooral fijn vond was hoe makkelijk dit programma het mij heeft gemaakt op het gebied van eten en sporten. Ik hoefde niet zelf uit te pluizen hoe ik voldoende en op een juiste manier eten wanneer ik weer 3 keer in de sportschool stond. Dit was namelijk al door het Foodie-ness team gedaan en dit heeft het oppakken van sporten echt zoveel makkelijker gemaakt.

Wil jij persoonlijke begeleiding om een gezonde levensstijl én een gezond gewicht te creëren en behouden? Dan zou ik het programma zeker aanraden als investering in jezelf. Wil je meer over het Geluksfactor 10 Online Personal Coaching programma lezen? Neem dan hier een kijkje.


Lees ook: 5 x op een gezonde manier afvallen. 

Afbeelding afkomstig van Shutterstock

Pin It on Pinterest

Share This