Organiseer jij dit jaar een gezonde Paasbrunch? Dan hoop ik jou met deze 3 tips te kunnen inspireren. Heb je trouwens mijn artikel op de website van Foodies Magazine gelezen waarin ik je meer vertel over mijn Paastradities en hoe mijn gezonde Paasbrunch er dit jaar uit zal zien? Ik vind het ontzettend belangrijk dat mijn gasten kunnen genieten van de gezonde paasbrunch, maar dat het voor mijzelf ook niet teveel werk (en stress) kost om dit voor te bereiden. Herkenbaar? 


ZO ORGANISEER JE EEN GEZONDE PAASBRUNCH

Een gezellige Paasbrunch is in mijn ogen de perfecte manier om Pasen te vieren en van je vrije dag te genieten. Hoe vier jij dit jaar Pasen en wat betekenen deze dagen voor jou? Voor mij persoonlijk heeft Pasen geen diepere betekenis. Ik vind het wel heel leuk om samen met familie en vrienden wat extra waardevolle tijd door te brengen.

1. ORGANISEER EEN DIY GEZONDE PAASBRUNCH

Mijn nummer #1 tip om de gezonde paasbrunch een beetje makkelijk te houden is om de tafel te vullen me allerlei DIY-gerechtjes. Do it yourself. Plaats allerlei lekkere dingen op tafel waarmee jouw gasten zelf heerlijke creaties kunnen maken. Afgebakte broodjes, lekkere brood spread en beleg, plantaardige yoghurt met verschillende soorten granola en fruit. Paaseitjes, gekookte eitjes en verschillende soorten groente. Inplaats van zelf alles te bereiden is het net zo leuk om dit al kletsend met zijn alle aan de eettafel te doen.

2. BESTEL DE PAASBOX BIJ HANDGEMAAKTBROOD (OF WIN DIE!!)

Mijn meest geniale #1 tip is om de Paasbox te bestellen van Handgemaaktbrood. Een geweldige brood box die bestaat uit kleine broodjes zoals olijven en rozijnen broodjes, heerlijke roomboter croissants (my guilty pleasure!!), breekbroden en verrukkelijke baguettes. Geloof mij; het ontvangen van deze broodbox is echt een feestje.

In samenwerking met Handgemaaktbrood mag ik één van jullie blij maken met een Paasbox of een zelf samen te stellen brood box zodat jouw gezonde paasbrunch ook helemaal compleet zal zijn. Om te winnen is het belangrijk om Healthy Wanderlust en Handgemaaktbrood op Instagram te volgen en in de comments te laten weten dat je meedoet.

De winactie is inmiddels gesloten.

3. MEAL PREP

Dit klinkt misschien een beetje gek. Hiermee bedoel ik natuurlijk dat je de avond van te voren al wat voorbereidingen kan treffen voor de paasbrunch. Dit geeft je de ochtend zelf veel meer ruimte en rust om alle lekkernijen te bereiden. Dek bijvoorbeeld alvast de tafel. Plaats alvast wat granola in kommetjes (dek dit enkel af) of bereid alvast een lekkere fruitsalade voor.


Wat is jouw favoriete recept?

Pin It on Pinterest

Share This