Veel mensen beginnen een nieuw jaar met gezonde voornemens, way to go! Echter is het makkelijker om een gezond voornemen te bedenken dan om dit daadwerkelijk in acties om te zetten. Healthy Wanderlust to the rescue, want hoe kom je weer in het gezonde ritme? Ik help je graag om een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl te ontwikkelen en om dit te behouden. Gelukkig kan je hier al veel gezonde recepten vinden dus gezond eten zou geen probleem moeten zijn, maar je kan bijvoorbeeld ook meedoen met de AH Kickstart 10-daagse. Dus stop met snoepen, eet gezond en daag jezelf uit! 


HOE KOM JE IN HET GEZONDE RITME?

1. Ontwikkel een gezonde levensstijl

Het kan soms best lastig zijn om weer in het gezonde ritme te komen en je hebt hier ook wel wat doorzettingsvermogen voor nodig. Bedenk van te voren goed hoe je dit wil aanpakken en hoe je jouw gezonde levensstijl en gezonde eetpatroon langzaam weer vorm wilt gaan geven. Lees hier mijn tips en kom erachter welke trucjes ik toepas om mijn gezonde levensstijl te ontwikkelen en behouden. Must read babes! TIP: stel realistische doelen voor jezelf die ook daadwerkelijk haalbaar zijn, want er is niets zo demotiverend als teleurgesteld zijn in jezelf (ook totaal niet nodig!).

2. Mealprep

Een goede voorbereiding is het halve werk. Plan je maaltijden vooruit om er op deze manier voor de zorgen dat je elke dag gezond kan eten, je een voedzame lunch kan meenemen naar je werk, je minder zal snoepen en je de juiste voeding binnenkrijgt die past bij je (nieuwe) sportschema. Ik deel met liefde mijn mealtips met jullie, omdat het een belangrijk onderdeel is van mijn gezonde eetpatroon. Doe jij zelf wel eens aan mealpreppen en wat zijn jouw beste tips hiervoor? Wees goed voorbereid zodat het een stuk makkelijker wordt om gezond te eten.

3. Stop met snoepen

Quit the sugar! Ja, echt. Jouw suikerverslaving zorgt ervoor dat je ongezond eet. Hier vertel ik je alles over suiker: Waarom is het ongezond? Wat is een suikerverslaving? Hoe kom ik van mijn suikerverslaving af? Zorg ervoor dat je altijd gezonde snacks en tussendoortjes bij je hebt om ervoor te zorgen dat je niet in de verleiding komt om ongezond te snoepen. Door te stoppen met snoepen en meer te bewegen zal afvallen al een stuk makkelijker worden én daarnaast zorg je voor een veel gezonder lichaam.

4. AH Kickstart 10-daagse challenge

Mocht je het nou lastig vinden om op eigen houtje terug in het gezonde ritme te komen en ben je bang dat je jouw goede voornemens nu al uit het raam moet gooien? No worries, want Albert Heijn helpt je hierbij door jou de mogelijkheid te bieden om mee te doen aan de Kickstart 10-Daagse. Doe jij ook mee? Als vriend van AH sta ik natuurlijk te trappelen om te beginnen en daarom kunnen jullie de komende tijd veel nieuwe Albert Heijn geïnspireerde receptjes verwachten. Super makkelijk dankzij de gezonde pakketen die je simpelweg op www.ah.nl besteld! Zie jij een lekker recept? 

5. DRINK GEZONDE THEE

Last but not least.. Bestel vanaf volgende week jouw nieuwe favoriete Simplici-Tea blend (ontvang 10% korting!) en zorg voor een gezonder lichaam op de meest makkelijke manier mogelijk; gewoon door het drinken van thee. Kies voor de BOOST of GREEN POWER blend om jouw algehele gezondheid te ondersteunen en te verrijken.


Hoe kom jij weer in het gezonde ritme?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This