De zomer in Nederland van 2018 is inmiddels in volle gang en wat mogen we in onze handjes knijpen. Al een aantal weken straalt het zonnetje volop en dit zomerse weer in Nederland zorgt voor veel geluksmomentjes. Ga jij deze zomer niet op vakantie? No worries, want vandaag zetten wij een aantal activiteiten in Nederland op een rijtje waardoor het zomerse vakantiegevoel alsnog volop aanwezig is. Dat deze zomer activiteiten weinig moeite en geld kosten is natuurlijk ook mooi meegenomen. Lees je mee?

ZOMER IN NEDERLAND | ZOMERSE DRANKJES OP HET STRAND

Aan strand hebben we in Nederland geen tekort en met dit mooie zomerse weer moeten we hier natuurlijk wel gebruik van maken. TIP: zet in de ochtend wat drankjes koud in de koelkast en stap na een werkdag met een gevulde koeltas, een kleedje en goed gezelschap in de auto om te genieten van het avondzonnetje op het strand.

PICKNICK IN HET PARK

Personal favorite! De zomer in Nederland is uitermate geschikt voor deze zomerse activiteit. Pak wat koude drankjes in, een volkoren stokbrood met wat gezonde dips en zorg dat jouw Spotify klaar is om zomerse liedjes af te spelen. Plof met vrienden of jouw lief neer op een kleedje en geniet van een gezellige picknick in het park. Mijn favoriete zomerse drankje van het moment? De 0% biertjes van Brouwers. Net zo lekker en laten we eerlijk zijn; als ik na een paar uurtjes in het park nog wat mailtjes wil beantwoorden ben ik een stuk productiever 😉 

ROADTRIP IN EIGEN LAND

YES, baby! Tijd om de spullen in de auto te gooien en erop uit te gaan. Toerist in eigen land om alle mooie plekken in Nederland ontdekken. Wat een mazzel dat Nederland niet zo groot is en je dus makkelijk in korte tijd naar veel andere plaatsen kan rijden. Met zomers weer is het nog leuker om te wandelen door een mooi natuurgebied of om een andere stad te ontdekken.

ZWOELE AVONDEN BIJ HET VUUR

Bij het vuur? Zeker. Inplaats van gezellige avonden binnen bij de openhaard kan je dit juist in de zomer goed omdraaien. Maak gebruik van een vuurkorf en plaats deze op een stenen ondergrond of in het zand (safety first!) en maak je klaar voor een avond vol mooie verhalen, zomerse drankjes en marshmallows aan stokjes samen met vrienden of je partner. Gegarandeerd een zwoele zomeravond.

GA NAAR EEN FOODFESTIVAL 2018 IN NEDERLAND

 Foodfestivals zijn ook in 2018 nog ontzettend hotin Nederland. Tijdens de zomer in Nederland lijkt het wel alsof er elk weekend een foodfestival plaatsvindt. Budget tip: hoe leuk een foodfestival ook is (want: zoveel mogelijk lekker eten proeven) zo duur kan het ook zijn. Vaak kan je wel je eigen drankjes meenemen en dit zorgt ervoor dat deze zomerse activiteit in Nederland een stuk betaalbaarder is. Of besteed de centjes die je aan drankjes bespaard weer aan nog meer hapjes 😉

Onze favoriete foodfestivals van 2018?

  • Van 13 t/m 15 juli vindt TREK plaats in Amsterdam, Amstelpark
  • Van 31 augustus t/m 2 september vindt het Sushi Festival Joy plaats in Utrecht, Griftpark
  • Van 25 t/m 26 augustus vindt het Italian Food Festival plaats in Amsterdam
Wat is jouw favoriete activiteit tijdens de zomer in Nederland? Dit artikel is in samenwerking met Brouwers 

Pin It on Pinterest

Share This