COLUMN

Op deze column pagina is ruimte voor hersenspinsels. Op een luchtige en soms wat sarcastische manier deel ik graag met jou wat mij doorgaans bezighoudt. De struggles in het leven en wat mij juist gelukkig maakt. Deze digitale woorden geven jou een kijkje in mijn leven. Liefs, Merel 

Column

HELP, IK BEN VERSLAAFD… | COLUMN

Aan het plannen van vakanties. Met de nadruk op: plannen. Niet daadwerkelijk aan het boeken van vakanties of reizen. Gelukkig niet, want dan zou deze meid altijd in het rood staan. Best een dure verslaving namelijk. De afkickverschijnselen waren de afgelopen weken...

Help, ik ben verslaafd | Persoonlijke column van Healthy Wanderlust

COLUMN #12: DE ‘DOE MAAR GEWOON’ CULTUUR

Hoe fijn ik de nuchtere Nederlandse "doe lekker normaal, doe lekker gewoon" mentaliteit soms ook vind, zo jammer vind ik dit soms ook. Zeker wanneer ik merk dat deze het-hoeft-allemaal-niet-zo-gek mentaliteit andere tegenhoudt in het volgen van hun dromen en passies, want wat als andere mensen mensen dit nou "gek vinden". 

COLUMN: IETS TEVEEL KERSTPRIKKELS?

Zie je mijn naam de laatste tijd wel eens voorbij komen op Facebook? Dan is dit hoogstwaarschijnlijk omdat ik getagt ben in een kerstgerelateerde post. Ik wordt waarschijnlijk ook als eerste persoon getagt zodra de klok 12:00 heeft geslagen op 20 september en we de zomer officieel vaarwel hebben gezwaaid. Zo sta ik namelijk bekend. Het meisje dat GEK is op kerst. Toch bestaat er misschien zoiets als teveel kerst prikkels. Heel effectief wordt ik er namelijk niet van. 

COLUMN #7: DE STRUGGLES WANNEER JE BEGINT MET MEDITEREN

"Oké, daar ga ik. Ik ga het ook doen. Iedereen doet dit toch? "Mediteren, het is helemaal hip and happening. Oh, zo'n yogamatje. Nee die heb ik niet. No worries, ik gebruik gewoon een handdoekje. Will do just fine! Van te voren heb ik natuurlijk de nodige 'how to meditate at home' filmpjes op Youtube gekeken en we zijn er gewoon klaar voor. Dit kan ik ook.

Column #6 – Kerstgekte!

Als het op de maand 'december' aankomt ben ik één grote gelukkige stuiterende kerstbal. December is helemaal mijn maand. Kerstliedjes aan. On repeat. Nog een keer op repeat. Skyradio, the christmas station, maakt in mijn huis deze maand overuren. De mensen die niet zo'n grote kerst liefhebber zijn zullen mij waarschijnlijk met een grote boog ontwijken deze maand. Vooral doen ook, want niemand komt tussen mij en mijn kerst liefde!

Kerstgekte

Hi, mijn naam is Merel en ik ben het gezicht achter Healthy Wanderlust en #selflovetalk. Hier vind je dagelijks nieuwe inspiratie op het gebied van zelfliefde, self-care, gezond leven / eten en geluk. Veel leesplezier!

DOWNLOAD EBOOK

INSTAGRAM

NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id="14113"]

VIDEO

  • Zelfliefde
  • Vrouw
  • Gezond leven
  • Gelukkig leven

Pin It on Pinterest

Share This