Speciale zomer aanbieding:

Deze zomer de focus op jezelf

De actie is voorbij

Speciale zomer aanbieding:

Deze zomer de focus op jezelf

De actie is voorbij

Van onrust en geleefd worden naar innerlijke rust en meer genieten in het hier en nu.

Wil je meer lezen over het e-book of het 21-daagse programma? 

E-book: Innerlijke rust & Balans

Dit e-book helpt je om de connectie met jezelf te versterken, de (vaak verstoorde) harmonieuze verbinding tussen je hoofd, lijf en je hart te herstellen, innerlijke rust te creëren en balans te ervaren in het drukke dagelijkse leven. Dit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit, je meer positieve gedachtes en emoties ervaart en je de vicieuze cirkel van drukte en onrust kan doorbreken.

Dit e-book is voor iedereen die meer rust en balans wil ervaren in het dagelijks leven.

  • Voel je de behoefte om van binnen meer rust te creëren?
  • Om de (vaak verstoorde) hamonieuze verbinding tussen je lijf, hoofd en hart te herstellen?
  • Wil je graag kracht en vertrouwen van binnen voelen, zelfs (of moet ik zeggen: zeker) wanneer je van buitenaf onrust ervaart?
  • Wil je erachterkomen hoe je eenvoudig andere keuzes kan maken waardoor je meer balans in je dagelijks leven inbouwt?
  • Waardoor je meer kan genieten, lekkerder in je vel zit en je niet alleen voor je gevoel geleeefd wordt, maar je ook aanwezig kan zijn in het hier en nu?

Dan is het e-book voor jou. Je kan het e-book op eigen tempo volgen. 

21-daagse Zelfleiderschap programma:

Het 21-daagse programma dat je helpt om te leven volgens jouw leefregels, trouw te blijven aan jezelf en wél de (eerste stappen te zetten om de) resultaten in het leven te behalen waar je naar verlangt en van droomt. 

  • Zeg jij vandaag nog ‘JA’ tegen jezelf en het vervullen van jouw nu nog (!) onvervulde behoeftes, verlangens en dromen?
  • Zodat je een rijker leven kan leven?

Na het volgen van dit unieke 21-daagse Zelfleiderschap programma beschik jij over alle tools en handvaten om vanuit zelfliefde 100% de verantwoordelijkheid te nemen over je leven, je durft volop ‘JA!’ te zeggen tegen jezelf en je toekomst en voelt een sterk vertrouwen om meer stappen voor en vanuit jezelf te gaan zetten.

Het programma dat jou en jouw leven een MEGA positieve, liefdevolle en krachtige BOOST geeft in slechts 21 dagen! Prijs: 67,- (incl. btw)

Pin It on Pinterest

Share This