Over een week is het alweer tijd om alle lieve moeders in het zonnetje te zetten, op 14 mei is het namelijk alweer ‘moederdag‘. Ookal vinden de meeste moeders het niet eens zo’n belangrijke dag, toch is het leuk om als kind iets liefs te doen. Een teken van waardering, liefde en dankbaarheid. Weet jij al wat je wil doen samen met je moeder of welk cadeautje je zou willen geven? Vandaag deel ik mijn favoriete moederdag tips met jou.


3 X MOEDERDAG TIPS

1. EEN WELNESS DAGJE BIJ THERMEN BUSSLOO

Een dagje lekker ontspannen samen met je moeder? Daar doe je niet alleen haar een plezier mee, maar ook jezelf. Persoonlijk vind ik hier Thermen Bussloo een goede locatie voor. Ze bieden namelijk een ruim aanbod aan verschillende sauna’s, baden, behandelingen, tuinen en je kan er heerlijk eten. Pluspunt! Je kan een dagje sauna natuurlijk ook nog combineren met een behandeling. Mag ik jullie wat aanraden? Kies dan voor een heerlijke ontspanningsmassage, zo lekker. 

2. STEL EEN MOEDERDAG PAKKET SAMEN

Van het fijne merk Erica kreeg ik het moederdag pakket opgestuurd om te testen. Hier zaten ontzettend veel fijne producten in, die ik natuurlijk ook liet testen door mijn lieve moeder. Zeker een aanrader! 

Ook LUSH heeft ontzettend veel leuke samengestelde cadeau boxen. Neem hier vooral een kijkje naar! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zelf een leuk pakket voor je moeder samen te stellen! Heel persoonlijk en attent.

3. HIGH TEA – QUALITY TIME SAMEN

Dit was één van mijn favoriete moederdagen samen met mijn moeder. Wat is er nou leuker dan quality time met je moeder onder het genot van héél veel lekkere hapjes? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke hotspots waarvoor je hier terecht kan. Mijn favoriete spots zijn o.a. De 3 Graefjes en De Yoghurt Barn.

Een leuke tip trouwens, wil je niet teveel geld uitgeven? Dan kan ‘Het Laatste Tafeltje’ wel eens een uitkomst voor jou zijn! Deze app biedt jou namelijk op de dag zelf een hoop restaurantjes aan die nog een ‘laatste tafeltje over hebben’. Hierdoor zijn leuke prijsjes ontstaan en die kan jij via jouw persoonlijke account kopen. Zo kom je ook weer eens op plekken terecht waar je van te voren niet aan gedacht had. Download de app gratis voor iPhone en Android.


Wat zijn jouw favoriete moederdag tips?
Bekijk de leukste hotspots in Amsterdam en daar buiten.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This