Werk met mij 

Zou je met mij of met Healthy Wanderlust willen samenwerken? Als zelfliefde coach, spreker en online content creator kom ik heel graag met jou in contact! Ik vertel je graag wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn. Heb je zelf een idee? Zet dit vooral op de mail zodat we hier samen naar kunnen kijken.

Als transformatie coach help ik jou met alle liefde om voor ownership en empowerment over je leven te kiezen én om dit ook te gaan ervaren.  

Door middel van mijn Online Coaching Programma’s maak jij de Zelfliefde Mindset eigen en ontdek je hoe jij jouw meest liefdevolle leven kan ervaren. Wil jij vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht meer uit jezelf en het leven halen? I got you! Lees hier meer over het 12-weekse Online Programma dat jou hierbij helpt

Een Self Love Talk op jouw event? Het is mijn missie om zoveel mogelijk anderen te inspireren om beter voor zichzelf te zorgen door te investeren in zelfliefde en het ontwikkelen van een liefdevolle levensstijl. Als spreker kan je mij inhuren voor het geven van een lezing of workshop. Het geeft mij ontzettend veel energie om jouw publiek, collega’s of kennissen te inspireren en te enthousiasmeren om het leven te creëren waar zij echt gelukkig van worden! Interesse? Neem contact met mij op.

Met ruim 30.000+ unieke maandelijkse bezoekers en meer dan 17.700+ trouwe volgers op Instagram is Healthy Wanderlust een platform met een groot bereik. Zie jij een mogelijkheid om samen te werken? In de vorm van promotie van jouw bedrijf/product, een artikel op de website, het ontwikkelen van recepten en fotografie of bijv. het bijwonen van een evenement? Mail me vooral jouw idee. Als wij een goede match zijn sta ik hier altijd voor open. 

Foodies Magazine
Rituals
Princess Home
SPA
Coolblue
Deliveroo
Brabantia
Desenio
Fairtrade Original
HelloFresh
OrganiCup

Waarom een Self Love Talk op jouw event?

Vernieuwend:

Je leert het niet op school. Hier leren we vakken zoals rekenen, taal of geschiedenis, maar niets over zelfliefde, zelfcompassie of het trainen van een krachtige en positieve mindset. Gelukkig is een mens nooit uitgeleerd. Als zelfliefde-expert deel ik openhartig en toegankelijk mijn kennis en inspireer ik iedereen om meer uit het leven te halen.

Toepasbaar:

Zeg nou zelf, het is toch zoveel fijner als je meteen aan de slag kan met nieuwe kennis? Het wordt pas interessant wanneer je zelf meteen het effect van zelfliefde kan ervaren. In mijn boek zeg ik: ‘zelfliefde is niet zweverig, het is waardevol en praktisch.’ In mijn talk deel ik praktische tips, tools en inzichten om te bouwen aan een liefdevolle levensstijl en een krachtige mindset.

Inspirerend:

Het is tijd dat we ons gaan beseffen dat alles begint bij jezelf. Voel je je uit balans? Ben je niet gelukkig? Kan je niet genieten van momenten met anderen? Voel je je overspannen op het werk? Het start met de keuze om beter voor jezelf te gaan zorgen en om vanaf nu prioriteit te geven aan je geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Vormt zelfliefde de basis van jouw manier van leven? Dan heb niet alleen jij hier profijt van, maar je hele directe omgeving.

Tip: boek een Self Love Talk voor jouw werknemers!

Workshop of lezing op maat:

Ben je geïnteresseerd in een specifiek onderwerp? Of wil je mij graag inhuren om een workshop te geven die inspeelt op de behoefte van jouw publiek of werknemers? Stuur mij vooral een mail. In een telefonisch gesprek kunnen we samen de mogelijkheden bespreken om een workshop of lezing op maat in te plannen. 

Boek een mindfulness training en zelfliefde meditatie 

Mindfulness is een hele waardevolle zelfliefde-tool, het helpt om tijdens de drukke dagen (en in de snelle maatschappij en tijd waarin wij leven) weer dicht bij onszelf te komen én te kunnen blijven. Door het beoefenen van mindfulness creëer je bewustzijn en kan je intunen op je eigen frequentie, de connectie maken met hoofd, lijf en hart. Een praktische manier om dagelijks beter voor jezelf te zorgen en meer aanwezig te zijn in het hier en nu, om meer bewust te kunnen genieten. 

Boek een unieke mindfulness training waarbij ik jouw gasten, publiek of werknemers de basis leer van mindfulness, waarom dit een zelfliefde-tool is en hoe zij dit zelf dagelijks kunnen implementeren in hun leven. 

Op evenementen ben ik in te huren om een waardevolle zelfliefde meditatie te geven (ook voor mensen zonder enige meditatie ervaring). Door middel van een begeleide meditatie zorg ik ervoor dat iedereen de connectie met zichzelf kan op zoeken en kan ontdekken wat hij of zij nodig heeft. De zelfliefde meditatie brengt rust in lichaam en hoofd en motiveert de deelnemers om zichzelf liefdevol te behandelen.  

“Je lichaam kan je meest waardevolle en eerlijke kompas in het leven zijn. Het weet precies waar jij behoefte aan hebt.” 

Zou je hier meer over willen weten?

Mail mij gerust, ik vertel je met liefde meer hierover.

 

Eerstvolgende Self Love Talk evenement: 

Zie ik jou op zondag 9 februari 2020 bij de Gezondheidsbeurs in Utrecht? Je vindt mij in het BloggersTheater waar ik spreek over de sleutel tot een gelukkig leven: zelfliefde’ en ik vind het natuurlijk leuk om jou persoonlijk te ontmoeten! 

Reacties na afloop van een Self Love Talk op jouw event:

Pin It on Pinterest

Share This