DE ZELFLIEFDE MINDSET:
MEER GELUK, GEZONDHEID & GROEI

“A fresh start isn’t a new place, it’s a new mindset”

Dat is waar de Zelfliefde Mindset voor kan zorgen. Wil je gelukkiger zijn, beter voor jezelf kunnen zorgen en wil je de regie over je eigen leven (terug) nemen om te kunnen groeien als persoon? Om meer te kunnen doen waar jij gelukkig van wordt of om eindelijk eens die dromen achterna te gaan? Dan zijn de “De kracht van een Zelfliefde Mindset” online programma’s iets voor jou!

Jou helpen om te investeren in de relatie met jezelf en om meer te gaan genieten van je leven, dat is mijn missie. De afgelopen jaren stond mijn leven in het teken van zelfliefde. Het veranderde mijn leven en er ontstond een passie om al mijn kennis hierover te delen. Wat mij betreft is zelfliefde de sleutel tot meer geluk, de rode draad door je leven die zorgt voor kracht en staat voor liefdevolle communicatie met jezelf. Dat heb je namelijk nodig om echt het leven te gaan leven dat jij wilt leven en om te kunnen groeien als persoon. Door de kracht van zelfliefde leef ik het leven waar ik echt gelukkig van word en ik creëerde vanuit niets mijn droombaan, puur omdat ik het lef had om voor mezelf te kiezen. Dit gun ik jou ook.

Het 2-weekse online introductie programma: EUR 47,95,- 

Dit unieke 2-weekse introductie programma is ideaal voor iedereen die wil investeren in zichzelf en zelfliefde. Zelfliefde is niet zweverig, het is praktisch en waardevol. Ontdek hoe jij de eerste stappen kan zetten in het ontwikkelen van een Zelfliefde Mindset. Een manier van leven en denken waarvan zelfliefde de basis vormt.

Leer hoe je elke dag prioriteit kan geven aan je eigen welzijn, hoe je beter voor jezelf kan zorgen, hoe je op een liefdevolle manier met jezelf kan communiceren (pak negatieve self-talk aan) en hoe deze positieve en krachtige mindset kan bijdragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Neem de touwtjes in handen en kies voor het leven waar jij echt gelukkig van wordt! 

Let op: beschik jij over een code uit het boek Self Love Talk? Klik op Dat wil ik, vertel mij meer! en vul de kortingscode in bij het afrekenen. Tot dan!

WIL JIJ VANaf nu:

N

Investeren in het versterken van de relatie met jezelf?

N

Meer tijd vrij maken voor jezelf en dat waar jij gelukkig van wordt?

N

Ontdekken hoe er door liefdevol communiceren met jezelf een nieuwe innerlijke kracht kan ontstaan?

N

JEZELF ÓÓK OP #1 ZETTEN EN DAGELIJKS DE JUISTE SELF-CARE TOEPASSEN?

N

Weten hoe je jouw mindset kan trainen naar een Zelfliefde Mindset waardoor je gelukkiger, positiever en krachtiger in het leven staat?

N

HET LEVEN NIET LANGER OP DE AUTOMATISCHE PILOOT BELEVEN, MAAR ECHT DE REGIE OVER JE LEVEN NEMEN?

al mijn kennis over zelfliefde en het trainen van je mindset in één methode

de krachtige zelfliefde mindset methode:

De Zelfliefde Mindset is in mijn ogen dé mindset die bijdraagt aan een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven! De Zelfliefde Mindset methode is gebaseerd op de succesvolle theorie achter de Fixed and Growth Mindset. De wereldberoemde psychologe Carol Dweck is de grondlegger van deze theorie. Met ‘mindset’ wordt ook wel je denkwijze bedoeld. In de basis is het verschil tussen deze begrippen dat mensen met een fixed mindset er vanuit gaan dat intelligentie, talenten en zelfs karaktereigenschappen vast staan. Deze mindset kan mensen beperken in hun groei, succes, maar ook in het leven van een gelukkiger en gezonder leven. Mensen met een growth mindset geloven daarentegen dat deze eigenschappen ontwikkelbaar zijn, dat je kan groeien. Persoonlijk geloof ik niet dat je per definitie een volledige fixed of growth mindset hebt, maar wel dat de kennis over deze twee begrippen veel verschil kan maken. Een growth mindset kan je namelijk ontwikkelen. Hierdoor kan je jouw manier van denken en handelen aanpassen en daardoor ook hoe je je dagelijks voelt en hoe je tegen de wereld en jezelf aan kijkt.

Investeren in jezelf en zelfliefde en het trainen van je mindset is een gouden combinatie.

Waar ik dagelijks de vruchten van pluk en dat gun ik jou ook. Als Pedagoog ben ik al jaren geïnteresseerd in het brein. Hoe denken mensen? Welk effect hebben gedachtes op je gevoel en gedrag en hoe kan je dit zelf beïnvloeden? Vanuit mijn opleiding en door het opdoen van werkervaring leerde ik hoe ik mensen kon begeleiden en coachen. Het was pas toen ik dit zelf nodig had, in 2012, dat ik ontdekte dat er nog iets is dat een onwijs veel verschil kan maken in je leven: zelfliefde. De jaren die daar op volgde verdiepte ik mij in dit onderwerp. Ik leerde over de waarde van zelfcompassie, zelfacceptatie, self-care en hoe zorgen voor jezelf in verband staat met gelukkiger en gezonder leven.  

Uit onderzoek blijkt dat wanneer je jezelf met compassie kan behandelen, je automatisch geneigd bent om beter jezelf te zorgen. Dit zorgt er niet alleen voor dat gezonder bent, maar ook dat je gelukkiger bent. 

Inmiddels weet ik ook dat zelfliefde niet iets is dat je enkel nodig hebt als je voor je gevoel echt in de put zit, zelfliefde zou dagelijks aanwezig moeten zijn. Als een rode draad die door je leven loopt. Wat ik ook weet is dat wanneer zelfliefde en het trainen van je mindset samen komt dit een zeer krachtige combinatie is. Hierdoor ontstaat een Zelfliefde Mindset. Dit is precies wat ik met jou hoop te mogen delen, zodat jij deze innerlijke kracht ook mag ervaren. Zodat je meer kan genieten, liefdevoller met jezelf kan omgaan, je gelukkiger en gezonder kan zijn én zodat je als mens kan groeien. 

 

“ALLES BEGINT BIJ JE MINDSET”
(EN 5 ANDERE DINGEN WAAR IK IN GELOOF)

Van het ontwikkelen van meer zelfliefde tot gelukkiger kunnen zijn tot het durven najagen van je dromen. Het begint bij jezelf, bij je mindset. Dit is waar de Zelfliefde Mindset voor staat. Hoe zie je de growth mindset dan terug in de zelfliefde mindset? Alles start met een behoefte, een wens of een idee. Enkel zeggen dat je je gelukkiger wilt voelen of hopen dat je ooit meer tevreden met jezelf kan zijn gaat je simpelweg niet helpen. Het trainen van je mindset, leren hoe je liefdevol met jezelf kan communiceren, hoe je o.a. door middel van zelfcompassie je eigen innerlijke kracht kan vergroten en door te leren hoe je een behoefte of een wens omzet in acties, dat wel.

Dat gaat je wel helpen. Dat kan je leren! Dit alles start bij je mindset: de manier waarop je denkt. Hoe je denkt over jezelf, over het leven en hoe je door middel van je gedachtes de regie neemt over je eigen leven.

“DE BELANGRIJKSTE RELATIE IN HET LEVEN IS DE RELATIE MET JEZELF 
(DEZE WIJZE LES HEEFT MIJN LEVEN VERANDERT)

Bij de Zelfliefde Mindset ligt de focus op het versterken van de relatie met jezelf, de belangrijkste relatie in het leven. Een growth mindset en liefdevolle manier van communiceren die dagelijks invloed heeft op je gemoedstoestand en je gedrag. Wil je gelukkiger of succesvoller zijn in het leven? Het start met je mindset en ik geloof dat zelfliefde hier de juiste en meest krachtige basis van is of zou moeten zijn.

Ik geloof dat zelfliefde een skill is die je jezelf kan aanleveren. Zodat het onderdeel kan uitmaken van je manier van denken en je manier van leven. In alle “de kracht van” online programma’s staat bewustzijn en kwetsbaarheid centraal. Deze waardevolle elementen van de online programma’s bieden je zelfkennis en kennis is kracht, maar het helpt je pas echt om met deze kennis een positieve verandering teweeg te brengen wanneer je leert om hier liefdevol mee om te gaan. Dat is de reden waarom zelfcompassie een ander belangrijke key-element is in de programma’s. Om ervoor te zorgen dat je leert om van een behoefte om een wens die je hebt een nieuwe realiteit te maken heb ik ervoor gekozen om in alle trainingen het GROW model te verwerken. Daarom doorloop je altijd 4 belangrijke stappen.

Klinkt dit interessant?

Als je nu mijn boek Self Love Talk besteld krijg je het 2-weekse introductie online programma van de Zelfliefde Mindset er GRATIS bij!

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This