Ik help vrouwen om
vanuit zelfliefde meer empowerment en
ownership 
over hun
leven te ervaren

Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment 
en ownership over hun leven
te ervaren

Ik help vrouwen om vanuit
zelfliefde meer
empowerment &ownership over hun leven te ervaren


Ik help vrouwen om
vanuit zelfliefde meer empowerment &ownership over hun leven
te ervaren

 

Dat is waar de Zelfliefde Mindset voor kan zorgen…

Wil je meer uit jezelf en het leven halen? Beter voor jezelf kunnen zorgen? En wil je de regie over je eigen leven (terug) pakken om te kunnen groeien als persoon? Om eindelijk eens die dromen achterna te gaan? Jou helpen om te investeren in de relatie met jezelf en om meer te gaan genieten van je leven, dat is mijn missie. De afgelopen jaren stond mijn leven op persoonlijk vlak en als Pedagoog in het teken van zelfliefde. Het veranderde mijn leven en er ontstond een passie om al mijn kennis hierover te delen. Wat mij betreft is zelfliefde de sleutel tot meer geluk, de rode draad door je leven die zorgt voor kracht en staat voor liefdevolle communicatie met jezelf. Dat heb je namelijk nodig om echt het leven te gaan leven dat jij wilt leven en om te kunnen groeien als persoon. Dit gun ik jou.

Uit onderzoek blijkt dat wanneer je jezelf met compassie kan behandelen, je automatisch geneigd bent om beter jezelf te zorgen. Dit zorgt er niet alleen voor dat gezonder bent, maar ook dat je gelukkiger bent.  

In 2020 lanceer ik mijn unieke 12-weekse Online Coaching Programma en
ik ga heel graag met je aan de slag om jouw leven naar een next level te tillen!

Binnenkort deel ik alle ins and outs over mijn unieke coaching programma. Wil jij op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Versterk de waardevolle verbinding met jezelf. Leef vanuit rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven door de connectie met je hoofd, lijf en hart als geheel op te zoeken. 

Wil je alvast starten met bouwen aan jouw liefdevolle levensstijl?

 Always start before you are ready!

Het 3-weekse online introductie programma: EUR 47,95,- 

Dit unieke 3-weekse introductie programma is ideaal voor iedereen die wil investeren in zichzelf en zelfliefde. Zelfliefde is niet zweverig, het is praktisch en waardevol. Ontdek hoe jij de eerste stappen kan zetten in het ontwikkelen van een Zelfliefde Mindset. Een manier van liefdevol leven een denkwijze waarvan zelfliefde de basis vormt.

Leer hoe je elke dag prioriteit kan geven aan je eigen welzijn, hoe je beter voor jezelf kan zorgen, hoe je op een liefdevolle manier met jezelf kan communiceren (pak negatieve self-talk aan) en hoe deze positieve en krachtige mindset kan bijdragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Neem de touwtjes in handen en kies voor het leven waar jij echt gelukkig van wordt! 

Let op: beschik jij over een code uit het boek Self Love Talk? Klik op Ja, ik wil mee uit mezelf halen en vul de kortingscode in bij het afrekenen. Tot dan!

Wil jij ontdekken hoe…

N

De eerste stappen kan zetten in het ontwikkelen van zelfliefde?

N

Je jouw mindset vóór je kan laten werken?

N

Je prioriteit kan geven aan je eigen geluk, gezondheid én persoonlijke groei?

N

Je liefdevoller met jezelf kan communiceren?

N

Je kan investeren in de verschillende elementen van een liefdevolle levensstijl?

N

Je de shift kan maken naar een Zelfliefde Mindset?

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This