We zijn allemaal zo druk. Druk met werk, met het huishouden, met sporten, met kinderen, met elkaar, met vrienden, met met met… De lijst is soms eindeloos he? Gezond en gevarieerd koken schiet er dan nog wel eens bij in. Zelfs al vinden we het nog zo belangrijk. Ik denk dat we dit allemaal wel herkennen. Zelfs ik; terwijl dit deels mijn werk en hobby is. Na een lange (werk)dag is (lang) in de keuken staan, nog boodschappen doen of überhaupt nadenken over wat je zal gaan eten echt het laatste waar je zin in hebt. Misschien heb ik dan de oplossing voor je! Lees snel mijn Marley Spoon review.


COMBINEER MARLEY SPOON MET EEN DRUKKE LEVENSSTIJL

Deze week testte ik de Marley Spoon maaltijdbox uit om erachter te komen of dit een oplossing zou zijn om alsnog gezond te koken terwijl je mega druk bent. You know, the struggle. Even wat extra informatie over Marley Spoon. Marley Spoon maakt jouw leven eigenlijk makkelijker. En lekkerder. Ze bezorgen maaltijdboxen (die jij van te voren uitkiest op de website) bij jou aan huis. Het is echt heel simpel. Je kiest hoeveel maaltijden je wilt bestellen en voor hoeveel personen. Daarna kies je de gerechten die jij lekker vindt en je klikt op bestel. Je kan zelf kiezen welk bezorgmoment jou goed uitkomt en uit ervaring kan ik je vertellen dat de maaltijdbox ook netjes op de afgesproken tijd bezorgd wordt.

Marley Spoon review: ideaal voor een drukke levensstijl? | Healthy Wanderlust

TIJDBESPAREND EN MAKKELIJK

Twee belangrijke punten die in mijn ogen ontzettend waardevol zijn wanneer je een drukke levensstijl hebt. Doordat je niet hoeft na te denken over wat je deze week wil eten, het maken van een boodschappen lijstje en het doen van de boodschappen bespaar je ontzettend veel tijd. De website van Marley Spoon is heel erg makkelijk in gebruik. Het kiezen van de recepten en bestellen van de maaltijden wijst voor zich. Daarnaast worden de maaltijden in individuele zakken thuisbezorgd (alle ingrediënten per maaltijd bij elkaar) inclusief een stappenplan voor de bereiding hiervan. Tijdens het koken van de maaltijden volg je eenvoudig alle stappen en mijn ervaring is dat echt iedereen dit kan!

LEKKER & GEZOND

Ik koos voor twee maaltijden. Verse zalm met aardappelpuree en broccoli met een mierikswortelsaus en sobanoedels met champignons. Vooral het gerecht met de sobanoedels viel bij mij en mijn vriend erg in de smaak. Wanneer je nu een kijkje neemt op de website van Marley Spoon zal je al snel enthousiast worden van het ruime aanbod aan lekkere recepten. Er wordt gekozen voor verse producten (zo worden deze ook geleverd) en pure ingrediënten. De maaltijden bevatten genoeg groente en zijn gevarieerd samengesteld.

WIL JIJ OOK DE MARLEY SPOON MAALTIJDBOX PROBEREN?

Dan heb ik leuk nieuws voor jou! Met de speciale code “MSXHEALTHYWANDERLUST” ontvang je maar liefst EUR 25,- korting op je eerste bestelling. Probeer het vooral een keertje zou ik zeggen en wie weet bevalt dit je wel enorm! Laat je mij even weten voor welke maaltijden je hebt gekozen? ;-)


Deze Marley Spoon review is tot stand gekomen in samenwerking met Marley Spoon, maar geheel naar eigen mening geschreven.

Pin It on Pinterest

Share This