Of ik de verse groente en fruitsappen van Uzuma wilde proberen?Natuurlijk!! Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Persoonlijk heb ik mij nooit echt bezig gehouden met de vele sap kuurtjes die worden aangeboden, ik geloof er namelijk heilig in dat een gebalanceerd en gezonde levensstijl het beste voor je is. Toch was ik na het lezen van de informatie op de website van Uzuma over deze kleurrijke flesjes wel heel nieuwsgierig geworden. Ben jij nog niet bekend met het merk Uzuma en wil jij weten hoe de sappen mij bevielen? Lees dan snel verder.


DE GEZONDE SAPPEN VAN UZUMA

Verse groente en fruitsappen die geen conserveringsmiddelen of geur- kleur- en smaakstoffen bevatten. Dit klonk mij wel goed in de oren. De sappen komen in 7 verschillende smaken en worden door middel van een ‘high pressure processing methode’ ingevroren. Dit zorgt ervoor dat de sappen langer houdbaar zijn, maar niet zijn goede voedingsstoffen verliezen.

Met UZUAMA brengen we een gezonde levensstijl op een eenvoudige manier dichterbij.

GEEN FAN VAN DETOXEN

Om heel eerlijk te zijn ben ik nooit echt voorstander geweest van de vele detox kuren die je tegenwoordig op de markt vindt. Ze zijn niet alleen ontzettend duur, vaak kwam ik erachter dat aan veel van deze sappen alsnog conserveringsmiddelen werden toegevoegd en andere stoffen die niet perse gezond voor je zijn. Deze stoffen worden natuurlijk toegevoegd om de producten langer vers te houden, want verse sappen kan je niet lang bewaren.

Ook ben ik van mening dat je met een gebalanceerd en gezond ‘dieet’ of eerder gezegd ‘manier van eten en leven’ je jouw lichaam het beste kan voeden en verzorgen. Je denkt misschien dat je, je lichaam met een detox wel even goed kan reinigen, maar dit kan je lichaam als het goed is ook prima zelf. Je lever is een geweldige machine die zich 24 uur per dag bezig houdt met het afbreken en afvoeren van afvalstoffen. De meningen zijn enorm verdeeld over de gunstige werking van een detox, maar dat dit goed is om je lichaam te ontgiften is echt een fabeltje.

MIJN EERLIJKE MENING OVER UZUMA

Wat ik een groot voordeel vind is dat je kan kiezen uit meerdere pakketten. Zo kan je kiezen voor het ‘Slim’, ‘Fit’, ‘Shape’ en als laatste ‘Detox’ pakket. Zo kan je dus zelf een pakket kiezen dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Ik heb gekozen om het Fit programma te volgen, omdat ik al blij ben met mijn gewicht en ik wel eens wilde testen hoe mijn lichaam zou reageren als ik het elke dag een stuk meer groente en fruit zou voorschotelen. In de vorm van een sapje dan.. 😉

Elke dag dronk ik een week lang 2 flesjes als mijn tussendoortjes, om 10:00 en 14:00. Dit hoef je allemaal niet zelf uit te zoeken, je krijgt een hele handige schema die je verteld wanneer je een sapje moet drinken en welke smaak. En was ik tevreden? Zeker! Ik vond het erg leuk om de verschillende smaken van de sappen te testen en vond deze allemaal hartstikke lekker. Verwacht geen mierzoete drankjes, er zijn geen zoetstoffen aan toegevoegd, maar alsnog overheerst de smaak van het toegevoegde fruit in de meeste flesjes.

MERKTE IK VERSCHIL NAMIJN UZUMA PROGRAMMA?

Dat vind ik toch moeilijk te zeggen, wel had ik het idee dat mijn huid (zelfs tijdens de koude maanden) goed, verzorgd en flexibel aanvoelde. Dat is voor mijn huid tijdens de wintermaanden ook wel eens anders geweest. Wat ik vooral heel fijn vond was het idee dat ik door het drinken van deze sapjes een ‘makkelijke’ bedrage kon leveren aan mijn gezondheid. Elk flesje van 240ml bevat namelijk evenveel gezonde voedingsstoffen als 1 kilo verse groente en fruit en laten we eerlijk zijn… Dat kan geen kwaad toch?

Oh en mijn favoriete smaak? Dan kan ik eigenlijk niet kiezen tussen de ‘AURA’ en ‘VIBE’. Hoe leuk zijn deze namen ook? Mocht ik je interesse in dit bedrijf gewekt hebben neem dan vooral een kijkje op de website, klik!


Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This