Geloof jij in de kracht van je dromen? In het laatste deel van de #miniserie op Healthy Wanderlust gaan we hier wat meer op in. Waarom? Zodat alles wat je in deel #1, #2 en deel #3 over jezelf geleerd hebt net dat extra setje kan krijgen om deze inzichten en doelen ook daadwerkelijk te volgen en/of in gang te zetten. Zolang jij geloofd in de kracht van je dromen zal dit de drijfveer vormen in het volgen en behalen hiervan. Klinkt dit logisch?


DE KRACHT VAN JOUW DROMEN EN DOELEN

Als er iets is dat ik persoonlijk geleerd heb de afgelopen jaren is het dat je de kracht van je dromen nooit moet onderschatten. Sterker nog; de kracht van het volgen van mijn dromen heeft ervoor gezorgd dat mijn leven in twee jaar tijd enorm veranderd is (in positieve zin!) en het deuren heeft geopend die enorm bijdragen aan mijn geluksgevoel. Als ik jou dus vandaag ergens mee mag inspireren is het met de quote waar ik elke dag naar kijk: 
 

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
 

Toen ik twee jaar geleden begon met Healthy Wanderlust wist niemand hier nog vanaf. Ik had niemand die mij kon helpen bij het opbouwen en onderhouden van een website, het leren schrijven van artikelen, mij tips gaf hoe ik met samenwerkingen om kon gaan of mij überhaupt kon vertellen hoe ik een toekomst voor mezelf kon creëren waar ik toen enkel nog van kon dromen. 

Wat er voor gezorgd heeft dat ik nu kan zeggen dat ik dit wél allemaal behaald heb? Geloven in mijzelf en in de kracht van het hebben van dromen. Als je iets kan dromen dan kan je het ook bereiken. Hier geloof ik heilig in en daarom geloof ik ook dat jij jouw dromen kan verwezenlijken en doelen kan behalen. All you need is a plan and high ambitions. 

HET VUURTJE VAN BINNEN

Probeer terug te denken aan alle inzichten, gedachtes en doelen die je hebt opgesteld naar aanleiding van de vorige #miniserie artikelen. Ik hoop van harte dat je er meer achter bent gekomen wat je echt graag wil en dat je doelen hebt opgesteld zodat je dit kan bereiken of kan creëren in jouw leven. 

Hierbij is het ontzettend belangrijk dat jij geloofd in jezelf en in de kracht van je dromen en doelen. Laat deze kracht de energie zijn die je nodig hebt om deze dromen te verwezelijken en doelen te behalen.  

UITDAGING:

Vind een motiverende en inspirerende quote – of schrijf er zelf een op – die jouw elke dag weer kan motiveren om te geloven in de kracht van je eigen dromen. Een quote die elke dag een friendly reminder kan vormen om voor jezelf, je eigen dromen en doelen te kiezen. Plak deze quote op een plek waar je deze elke dag zal zien. Bij voorkeur op een plek waar je de dag rustig begint. Bijvoorbeeld naast je make-up spiegel of op de plek waar je jouw ontbijt op eet. 

TIP: sla de quote op als achtergrond van je mobiel. Voila, extra veel inspiratie momentjes. 

Laat deze quote een rode lijn zijn in jouw positieve en krachtige mindset zodat jij ook jouw dromen kan laten uitkomen!


BEN JIJ ERACHTER GEKOMEN WAT JE ECHT WIL?

Geloof in de kracht hier van.

Pin It on Pinterest

Share This