Als je zwanger bent of net kersverse ouder bent van een kleintje loop je natuurlijk voortdurend met vragen rond. Een beetje advies of handige tips binnen handbereik is dan natuurlijk ontzettend prettig! En wat is er nou vaker binnen handbereik dan onze mobiele telefoon? Nothing to be ashamed of.. Het is 2017! Dat ding zit bij ons allemaal aan onze hand geplakt. Lees snel over onze favoriete zwangerschap apps voor moeders.


FAVORIETE ZWANGERSCHAP APPS VAN MOEDERS

Als zwangere vrouw of moeder kan je gelukkig vaak ook terecht bij alle mede mommy’s and mommy’s-to-be. Zij gaven aan dit de fijnste en handigste zwangerschap apps te vinden.

OUDERS VAN NU

De (vernieuwde) zwanger & baby app van Ouders van Nu kan je dagelijks terecht voor al het (laatste) nieuws over de ontwikkeling van jouw kindje in de buik en alles wat je hierna kunt verwachten. Ook kan je op het forum terecht om met andere ouders in gesprek te gaan of om tips uit te delen.

Gratis te downloaden. 

PRENATAL

Wat super leuk (en handig!) aan deze app is, is dat je een persoonlijke zwangerschaps kalender kan bijhouden. Per week lees je welke ontwikkeling jij en jouw kindje doormaken en natuurlijk kan je zo aftellen tot de dag dat je jouw kleintje in de armen kan sluiten.

Ook kan je een handige checklist invullen zodat je helemaal voorbereidt bent op de komst van jouw baby.

Gratis te downloaden.

NUTRICIA

Deze app ziet er qua vormgeving niet alleen heel mooi en rustig uit, hij is ook hartstikke handig voor de ouder die vol met vragen zit. Per week lees je over de ontwikkeling van jouw kindje. Ook kan je handig opzoeken wat jij als moeder wel of niet mag eten tijdens de zwangerschap. Een favoriet bij veel zwangere vrouwen!

Gratis te downloaden.

BABY-NAME APP

Ja, dit is echt een leuke zwangerschap app voor toekomstige ouders! Een naam voor je kindje kiezen kan ontzettend lastig zijn, vooral als jij en je partner het niet eens kunnen worden. Daar is nu een oplossing voor. Jij en je partner kunnen nu namen ‘swipen’, uiteindelijk zijn er dan (hopelijk!) een aantal namen die jullie beide leuk vinden!

Gratis te downloaden.


Welke zwangerschap apps zou jij aanraden?
Bekijk alle MOEDER & KIND artikelen.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This