Er staat een gloednieuwe SELF LOVE TALK podcast aflevering online! Dit keer ga ik met niemand minder dan Jip Isabel, ook wel bekend van De krachtige vrouw, in gesprek. Tijdens deze inspirerende podcast verteld Jip openhartig waarom zelfliefde, zeker het afgelopen jaar, zo belangrijk voor haar is geweest. En waarom het haar zoveel kracht heeft gegeven. In deze self love talk bespreken we onderwerpen zoals het hebben en herstellen van een eetstoornis, welk effect een ongezonde relatie op jouw als persoon kan hebben en vraag ik Jip alles over vrouwelijke energie en de menstruele cyclus.


PODCAST #6: EEN OPENHARTIG GESPREK MET JIP ISABEL

Het zou goed kunnen dat je Jip kent van Instagram (@jipisabel), want hier is zij dagelijks actief om haar volgers mee te nemen in haar leven. Zij deelt hier al haar kennis op het gebied van vrouw zijn en in het speciaal over de waarde van leven naar je cyclus. In dit artikel kan je daar meer over lezen, maar ook tijdens deze self love talk verteld Jip waarom rekening houden met jouw unieke menstruele cyclus je zoveel kan leren. Kennis over jezelf, waarom dit je zoveel kracht kan geven en het dé tool is om dagelijks de juiste self-care toe te passen.

LEVEN NAAR JE CYCLUS EN VROUWELIJKE ENERGIE IS ZO WAARDEVOL

| ” Doordat ik mijn leven meer ben gaan indelen naar mijn cyclus voel ik veel meer rust, durf ik echt mijn authentieke zelf te zijn en ben ik meer mezelf dan ooit ”
– Jip Isabel

Tijdens deze self love talk praat ik met Jip over waarom het zo belangrijk is om liever voor jezelf te zijn en om je bewust te zijn van negatieve self-talk. Zo ontdekte Jip tijdens de coaching die zij voor haar eetstoornis had dat zij onbewust heel streng voor zichzelf was. Dit had een negatief effect op haar zelfvertrouwen. Door zich bewust te worden van de manier waarop zij met zichzelf communiceert kon ze dit ombuigen naar positieve en liefdevolle communicatie. Inspirerend! Dit en nog veel meer kan je horen tijdens deze podcast aflevering. Luister je mee?

Op 6 mei start de Instagramcursus ‘leven naar je cyclus’. In 6 dagen tijd krijg je via een besloten Instagram account alles te horen over vrouwelijke energie, leven naar je cyclus, kracht uit jezelf putten, het toepassen van de juiste self-care en nog veel meer super waardevolle informatie. Lees hier meer mocht je dit interessant vinden. Ik doe natuurlijk mee en ik mag jou een kortingscode voor 10% korting geven: ‘WANDER10’.


Luister hier naar de SELF LOVE TALK podcast via Spotify

Pin It on Pinterest

Share This