Ik moet iets bekennen.. Mijn liefde voor deze pindakaas smoothie bowl is in korte tijd ontzettend gegroeid. Waarom ben ik hier niet eerder mee begonnen?! Dit weekend smikkelde ik tijdens de lunch van deze rijk gevulde smoothie bowl. Enorm vullend en gemaakt van verse producten en één van mijn all time favoriete ingrediënten.. PINDAKAAS! We weten zeker dat jij hier ook van zal smullen.You should try it yourself!


PROBEER DE PINDAKAAS SMOOTHIE BOWL

WAT ZIJN SMOOTHIE BOWLS?

De vertrouwde smoothie die trouw in een groot glas werd geserveerd heeft al enige tijd plaats moeten maken voor haar zusje de ‘smoothie bowl’. De basis van de bowl is hetzelfde als de basis van elke smoothie, het geheim zit hem in de toppings. Hier kan je namelijk helemaal los mee gaan! Zo kan je jouw bowl zo gezond of ongezond maken als je zelf wil. Natuurlijk gingen wij voor (relatief) gezond! We weten zeker dat je zal genieten van deze pindakaas smoothie bowl

Ingrediënten:

Toppings:

  • chiazaad
  • nootjes
  • cacao nibs
  • rozijnen
  • bevroren blauwe bessen

Bereidingswijze:

  1. Mix de banaan, havermout, amandelmelk, water, cacao poeder, pindakaas en eiwitpoeder met elkaar in de blender. Mocht je de smoothie iets te dik vinden, voeg dan nog wat water of amandelmelk toe.
  2. Schenk de pindakaas smoothie bowl in een kom en ‘versier’ dit met je favoriete toppings.
  3. ENJOY

Misschien vind je deze green smoothie bowl met mango ook wel lekker.

Ga jij de pindakaas smoothie bowl proberen?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This