Een paar weken geleden kreeg ik een leuk pakketje van het merk ERICA binnen met allemaal lekkere beauty en verzorg producten. Ter eren van de opening van de 12de winkel mocht ik een paar producten testen en vandaag geef ik jou mijn eerlijke mening hierover! Voor wie opzoek is naar beauty producten, maar ook superfoods, thee (kruiden) of verzorgende lotions met natuurlijk en biologisch ingrediënten, dan zou Erica wel eens een merk voor jou kunnen zijn.

ERICA stuurde mij o.a. een verzorgende dagcrème, reinigingsschuim, deodorant en een klei masker op. Stuk voor stuk producten die allemaal heerlijk ruiken, dat is altijd belangrijk bij de eerste indruk toch? Wat ik nog meer belangrijk vind is dat de producten die ik voor mijn lichaam gebruik natuurlijk zijn zonder allerlei chemische toevoegingen. Daarnaast probeer ik er steeds meer op te letten dat de merken die ik koop dierproef vrij zijn. Dat zijn ze gelukkig ook!

“Geen van de producten die voor Erica gemaakt worden zijn op dieren getest, leveranciers worden exclusief gevraagd dit te controleren en geen opdrachten hiervoor te verstrekken. Wij exporteren geen producten buiten de EU (ook niet naar China).”


FAVORIETJE?

Zeker! Van de producten die er in het pakketje zaten is de ‘Calendula dagcrème’ mijn favoriet. Deze heb ik nu 2 weken getest en de crème voelt heerlijk aan. Eigenlijk is hij geschikt voor de gevoelige huid en ondersteunt het natuurlijk herstel hiervan. De crème trekt snel in en ruikt lekker! De calendula heeft een verzachtende werking en kalmeert de rode en geïrriteerde huid. Ideaal dus voor mensen die last hebben van eczeem en acne. Zelf heb ik hier geen last van dus ik heb niet voor jullie kunnen testen of dit ook daadwerkelijk helpt, maar een fijne crème is het in ieder geval wel!

Ik ben trouwens heel benieuwd naar het ‘Groene Kleimasker’, tijd voor een avondje me-time om dit te testen!

Zoals ik al eerder zei verkoopt ERICA niet alleen beauty- en verzorgende producten, maar hebben zij ook een ruim assortiment aan voeding, vitaminen en kruiden. Nu hebben ze een hele handige webshop waar je al deze lekkere en gezonde items kan inslaan. Ik zou zeggen, neem vooral een kijkje!


Ben jij al bekend met dit leuke merk? 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This