Vorige week kreeg ik mijn eerste pakketje van Bananas & Bread binnen! Extra leuk was natuurlijk dat ik dit via een winactie heb gewonnen. Als groot liefhebber van bananenbrood was ik meteen super enthousiast over dit concept en ben ik blij dat ik deze mixen heb mogen uitproberen! Benieuwd wat ik van het Bananas & Bread – Hello Hello pakket vond? Lees nu snel verder!Bananas and Bread is een jong bedrijf dat opgezet is door de Nederlandse broers Maarten en Jelle. Hun gezamelijke passie voor gezond bakken en ondernemen heeft ervoor gezorgd dat zij hiermee begonnen zijn. Ik vind dit echt ontzettend leuk en ben ontzettend nieuwsgierig naar de bananen broden die ik met de ingrediënten uit de Hello Hello box kan maken.


Mixen?Ja mixen! In de box vind je namelijk 3 samengestelde mixen: Banana bread, Chokokos bread en de Nutshell bread! En het is ook nog eens hartstikke simpel. Op een creatieve manier staat beschreven hoe je te werk moet gaan, je mengt verschillende ingrediënten met elkaar en hoppa het kan in de oven. En even serieus; het ruikt zoooo lekker!

Ik ben heel enthousiast over dit product en zal dit dan ook zeker vaker gaan maken! Ben jij ook nieuwsgierig hiernaar geworden? Neem dan vooral even op de website van Bananas & Bread!


Veel bak plezier!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This