Vorige week kreeg ik mijn eerste pakketje van Bananas & Bread binnen! Extra leuk was natuurlijk dat ik dit via een winactie heb gewonnen. Als groot liefhebber van bananenbrood was ik meteen super enthousiast over dit concept en ben ik blij dat ik deze mixen heb mogen uitproberen! Benieuwd wat ik van het Bananas & Bread – Hello Hello pakket vond? Lees nu snel verder!Bananas and Bread is een jong bedrijf dat opgezet is door de Nederlandse broers Maarten en Jelle. Hun gezamelijke passie voor gezond bakken en ondernemen heeft ervoor gezorgd dat zij hiermee begonnen zijn. Ik vind dit echt ontzettend leuk en ben ontzettend nieuwsgierig naar de bananen broden die ik met de ingrediënten uit de Hello Hello box kan maken.


Mixen?Ja mixen! In de box vind je namelijk 3 samengestelde mixen: Banana bread, Chokokos bread en de Nutshell bread! En het is ook nog eens hartstikke simpel. Op een creatieve manier staat beschreven hoe je te werk moet gaan, je mengt verschillende ingrediënten met elkaar en hoppa het kan in de oven. En even serieus; het ruikt zoooo lekker!

Ik ben heel enthousiast over dit product en zal dit dan ook zeker vaker gaan maken! Ben jij ook nieuwsgierig hiernaar geworden? Neem dan vooral even op de website van Bananas & Bread!


Veel bak plezier!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel
Merel Teunis

Merel Teunis

Merel (29 jaar) is founder van de website Healthy Wanderlust en theemerk Simplici-Tea. Als hoofdredacteur en online content creator schrijft en deelt zij dagelijks haar kennis op het gebied van zelfliefde, self-care en een gezonde en gelukkige levensstijl.
Merel Teunis

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This