Even een ander soort ‘mijn leven in foto’s’ deze maand, want ik deel natuurlijk met liefde de mooie foto’s van de boeklancering van Self Love Talk en vooral ook hoe ik deze bijzondere dag heb ervaren. Want dat was ‘ie: bijzonder. Met een hoofdletter ‘B’ en een gouden randje. Het afgelopen jaar heeft grotendeels in het teken gestaan van mijn boek. Van vreugdedansjes door de woonkamer tot dagen waarop ik kapot achter de laptop zat, typen, typen, typen. Nog nooit is een jaar zo snel voorbij gevlogen en daarom maakte ik de week voor de boeklancering een afspraak met mezelf: hier moest ik echt van genieten. So I did! Lees en kijk je mee?


De boeklancering van Self Love Talk

De dag begon vroeg: om 6:15 stond de wekker, want alle goodiebags en decoratie moesten naar de locatie gebracht worden. Als locatie voor de boeklancering had ik gekozen voor een van mijn lievelingsplekken in Amsterdam: Bam Boa. Een plek waar ik wekelijks langsloop als ik een stukje wandel tussen de werkzaamheden door, waar ik in de zomer op het terras zit en in het weekend koffie ga drinken met mijn vriend. Vandaag stond deze plek in het teken van de boeklancering! De prachtige herfstboeketten waren geleverd door bloomon

Hoe kon ik de gasten meer vertellen over het boek tijdens de lancering? Dit vroeg ik mij een paar weken eerder af. Nee, ik wilde niets vertellen, ik wilde meer laten zien, meer laten ervaren. Wat ik namelijk heel graag wilde was dat ik de ochtend kon vullen met zelfliefde en positiviteit, maar niet alleen voor mezelf, voor iedereen die aanwezig was. Zo ontstond het idee om zelfliefde hoekjes in te richten, in het teken van de verschillende thema’s en hoofdstukken uit het boek.

Zo was er een hoekje met het rustgevende thee recept en een van de heerlijke gezonde recepten (de carrot cake bliss balls) uit het boek. Natuurlijk kon iedereen hier proeven! Daarnaast stond een van de zelfliefde hoekjes in het teken van het hoofdstuk: de relatie met jezelf, met een mooie oefening om jezelf te voorzien van een krachtige zelfliefde reminder. Voor extra positiviteit werd er in een van de hoekjes de dankbaarheidsoefening uit het boek uitgelicht. Alle geschreven kaartjes van iedereen bewaar ik voor altijd, zo leuk om te lezen.

Ook lanceerde ik tijdens deze dag de gloednieuwe Self Love Talk inspiratie kaarten. Elke maandag kan je samen met mij via Instastories op gevoel een kaartje kiezen en op die manier een liefdevolle focus voor de komende week bepalen. Doe je binnenkort mee?

Bam Boa serveerde tijdens de boeklancering heerlijke ontbijt hapjes die perfect aansloten bij het hoofdstuk: liefdevol eten en een gezonde levensstijl. Je lichaam voeden is namelijk absoluut een vorm van zelfliefde en in het boek vind je meerdere gezonde plantaardige recepten. Ook de hapjes tijdens de lancering waren vegetarisch en vegan. Alles zag er zo mooi en lekker uit!

Deze ochtend was gevuld met liefde, enthousiasme, lieve woorden en gezelligheid. Ik had mij geen mooiere groep mensen bij elkaar kunnen wensen. De speech van Martine en Hedi (Kosmos Uitgevers) en als verrassing van mijn moeder, maakte deze ochtend heel speciaal. In mijn speech bedankte ik mijn liefste vriendinnen en familie. In deze podcast vertel ik namelijk hoe waardevol ik het vind als je kritisch kan kijken naar je omgeving en op deze dag besefte ik mij hoe rijk ik ben met de mensen die dicht bij mij staan. Mijn geweldige online collega’s en hun enthousiasme en steun maakte deze boeklancering meer dan compleet!

Na afloop ging iedereen naar huis met een boek gevulde (zware!) goodiebag, die gevuld was met al mijn favoriete items. Uiteraard kreeg iedereen het boek mee naar huis, maar zal ik je vertellen wat er nog meer in zat?

Een magazine van Happinez (hier stond toevallig een interview in met een van mijn idolen Kristin Neff over zelfcompassie) en Foodies Magazine, essentiële oliën van Geurwolkje, een prachtige zelfliefde kristal van Rock Your World, hele fijne handcrème van Rituals (fijn tijdens deze koudere dagen), geurstokjes van Kneipp (mijn favoriet, want deze zijn heerlijk subtiel), drankjes van ChariTea en Obrigado, mijn favoriete nootjes van BitesWeLove, een zakje rustgevende Calm thee van mijn eigen merk Simplici-Tea en de natuurlijke oogmake-up remover van Dr. Hauschka, die ik zelf ook altijd gebruik. Many thanks aan deze geweldige merken!


Ik kijk met zoveel liefde terug op deze dag en ben blij dat ik dit met jou kan delen!

Liefs, Merel

Mocht je een goede fotograaf zoeken, voor een evenement of een privé fotoshoot (met je kinderen samen), dan kan ik Wendy Symons ontzettend aanraden! Zij heeft alle foto’s tijdens deze dag geschoten en ik ben hier zo blij mee. Neem een kijkje op haar website of Instagram.

Pin It on Pinterest

Share This