Waarom is het belangrijk om grenzen te stellen en je energie en tijd te bewaken? In dit artikel en in de #14 podcast vertel ik je hier meer over. Per persoon is het ontzettend verschillend waar je energie van krijgt en wat juist energie slurpers in het leven zijn. Weet je dit van jezelf? Dan kan dit je helpen om het leven te leven waar je echt gelukkig van wordt. Wil je gelukkiger zijn? Minder gespannen zijn? Wil je mensen om je heen die je een fijn gevoel geven? Bewaak je eigen energie en tijd en leer om je grenzen aan te geven. Zodat dit kan bijdragen aan een gelukkiger en gezond leven. Het is de bewuste keuze om je leven zo in te richten zoals je dit zelf wilt. Lees je mee? 


PODCAST: WAAR KRIJG JE ENERGIE VAN EN WAT KOST JE ENERGIE?

Het verschilt per persoon waar je juist energie van krijgt en wat je energie kost. Wanneer je dit weet van jezelf dan kan je dit inzetten om beter voor jezelf te zorgen. Je kan hierdoor heel bewust self-care toepassen. Sterker nog: het kan je helpen om te bepalen waar je in de toekomst meer energie en tijd aan zou willen besteden. Deze bewuste keuze en verandering in je manier van leven kan bijdragen aan het leven waar jij echt gelukkig van wordt. Dat is waarom ik het bewaken van je eigen energie en tijd ook absoluut als een vorm van zelfliefde zie. Door je hier bewust van te zijn kan je een balans creëren tussen ‘aan’ en ‘uit’ staan: tussen rust en drukte. Waarom dit in mijn ogen zo belangrijk is en waarom dit balans bijdraagt aan een gelukkiger gevoel vertel ik je in deze podcast.

Luister naar de self love talk podcast #14:

De podcast is onder andere te beluisteren via Spotify of iTunes.

Positieve energie voor jezelf creëren

In deze Self Love Talk podcast staat het onderwerp ‘energie‘ centraal. Ik vertel je onder andere openhartig waar ik tijdens het opnemen van de podcast zelf tegenaan liep. Dit had namelijk alles te maken met energie slurpers en het gevolg hiervan was dat ik bijna besloot om de podcast helemaal niet op te nemen. Tot het moment dat ik er bewust voor koos om positieve energie voor mezelf te creëren. Door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik dit op elk gewenst moment van de dag en in elke situatie kan creëren.

Dit helpt mij om beter om te kunnen gaan met tegenslagen, maar ook om lekkerder in mijn vel te zitten en vol inspiratie mijn werk te kunnen doen. Deze bewuste keuze en het trucje dat ik vervolgens gedurende 15 minuten toepaste veranderde mij hele gemoedstoestand en dag. Hoe jij dit ook kan doen vertel ik je aan het einde van de podcast. Luister je mee om te ontdekken hoe je jouw eigen energie en tijd beter kan bewaken en hoe je dit als self-care kan toepassen in je leven?

Wil je hier nog veel meer over lezen? Mijn boek Self Love Talk (beschikbaar: eind oktober ’19) gaat je hierbij helpen. Houd de website in de gaten voor een hele waardevolle en leuke pre-order actie!


Luister ook: zo creëer je een positieve mindsetpodcast #3

Image credits: StudioByTheSea/Shutterstock

Pin It on Pinterest

Share This