Wie houdt er nou niet van pannenkoeken? Dat kunnen we ons bij Healthy Wanderlust ook niet bedenken, wij zijn er gek op! Daarom lees je vandaag drie recepten van onze favoriete gezonde pannenkoeken recepten. Ideaal wanneer je een huis vol kinderen hebt die je hier lekker mee wilt verwennen. Wij weten zeker dat ze hier ultiem van zullen genieten. Combineer de drie recepten voor een ware pannenkoeken party! Can we also be invited?  Please, please, please?!


GEZONDE PANNENKOEKEN

De pannenkoeken die je maakt met kant- en klaar beslag bevatten helaas vaak onnodige toegevoegde suikers- en smaakstoffen en vet. Zonde om dit op tafel te zetten voor onze kinderen of voor onszelf wanneer het maken van gezonde pannenkoeken helemaal niet zo lastig is als je denkt.

Pompoen pannenkoeken

Deze golden pancakes zijn echt ontzettend lekker! Hier staan ze vaak in de herfst maand op tafel aangezien het oranje kleurtje helemaal bij dit seizoen en natuurlijk ook perfect bij de feestdag Halloween past. Gemaakt met het speciale ingredient: de pompoen. Deze gouden groente zit vol gezonde voedingsstoffen waaronder een goede portie vitamine A.

Rode bieten pannenkoeken

Pink pancakes it is! Zien deze pannenkoeken door hun bijzondere roze kleurtje niet extra feestelijk uit? Ze zullen op tafel meteen de show stelen en ik weet zeker dat kinderen hun handen hier niet lang vanuit kunnen houden. Het speciale ingrediënt konden jullie misschien al meteen wel raden bij het zien van de foto: de rode biet. Je kan het al raden he? Past perfect thuis in dit lijstje met gezonde pannenkoeken.

Spinazie pannenkoeken

Toch in de mood voor wat anders? Dan zijn deze groene pannenkoekjes misschien wel the way to go. De pannenkoeken zijn lekker zoet en bij het eten hiervan zal je echt totaal niet doorhebben dat hier spinazie in zit. Ideaal dus ook voor kinderen die hun groente liever laten staan, want op deze manier verstop je deze waardevolle voedingsstoffen gewoon in het gerecht. They will never know! 


Wat zijn jouw favoriete gezonde pannenkoeken? 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This