I’m all for a little challenge! In samenwerking met het geweldige pizza merk ‘Magioni’ – mocht je deze pizza’s nog niet kennen – ren NU naar de supermarkt bedacht ik een uniek pizza recept. Deze dessert pizza is de perfecte treat wanneer je beste vriendinnen op visite komen. Icecream pizza op tafel, benen omhoog, film aan of een avond eindeloos kletsen. De dessert pizza gaat heel goed samen met deze cozy momenten! Durf jij het aan en probeer jij deze icecream pizza snel zelf?
BANANENSPLIT ICECREAM PIZZA FOR DESSERT
It’s time to treat yourself! Deze culinaire pizza (zo mag ik dit recept best noemen toch?) is een feestje om naar te kijken en natuurlijk ook om van te genieten. De Magioni pizza bodems.zijn dus niet alleen uitermate goed geschikt als gezondere avond maaltijd, maar ook als toetje. Natuurlijk hoef je dit pizza recept niet helemaal te volgen, want gebruik vooral jouw eigen favoriete ingrediënten en creativiteit. Wat ik je wel aan kan raden is om de Koupe protein Icecreamte gebruiken, want die is lekkerrrrr.
INGREDIËNTEN (VOOR 1 PIZZA):
- 1 Magioni pizza bodem
- 2 bolletjes Koupe icecream (smaak banaan en chocolade)
- 1 banaan
- handje ongebrande pecan noten
- 2 tl pinda pasta
- 2 tl pure cacao nibs
BEREIDINGSWIJZE:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Plaats de pizza bodem vervolgens voor 10 minuten in de oven.
- Laat vervolgens een paar minuutjes afkoelen. Als je dit niet doet smelt het ijs heel snel.
- Snij de banaan in plakjes.
- Verdeel het ijs over de pizza bodem en beleg dit met de plakjes banaan, pinda pasta, pecan noten,
cacao nibs en eventueel jouw favoriete ingredient! - Snij in stukken: ENJOY!!
Gerelateerde berichten
- 5 tips om een goede nachtrust en slaapkwaliteit te verbeteren en behouden voor meer energie. - 28/04/2023
- Self Love Talk podcast #114: Hoe het activeren van mijn creatiekracht (en hoe jij dit doet) ervoor heeft gezorgd dat ik nu het leven van mijn dromen leef. - 03/11/2022
- Self Love Talk podcast #113: In kiezen voor jezelf zit soms ook verdriet, teleurstelling of schuldgevoel. - 02/11/2022