Wil jij weten hoe je een gezonde taart kan maken zonder (teveel) suiker toe toevoegen? Doe inspiratie op met deze heerlijke gezonde taart recepten, cake recepten, verjaardag taarten zodat jij binnenkort zelf kan gaan bakken en niet altijd een taart hoeft te bestellen! Mijn favoriete taart recept? Lastig, maar dan kies ik toch voor de gezonde appeltaart.. of wordt het toch de chocolade taart? Welke gezonde taart zonder suiker maak jij binnenkort? Lees snel verder.


ZELF TAART MAKEN MET DEZE GEZONDE TAART RECEPTEN

Persoonlijk ben ik dus niet zo’n bak prinses, maar mijn geluk is dat ik een aantal echte bak koninginnen ken die jou (weet ik zeker!) kunnen inspireren! Alle credits van deze gezonde taart recepten gaan uit naar deze prachtige vrouwen. Neem je ook een kijkje op hun website? Ik weet zeker dan je nog veel meer recepten inspiratie zal opdoen.

GLUTENVRIJE TAART MET ABRIKOZEN

Is dit geen plaatje om te zien? Ik vind de taart in combinatie met abrikozen helemaal passen bij deze tijd van het jaar, want over 2 dagen is het officieel lente! Hoeveel zin hebben we hierin? Heel veel zin! Je kan het recept vinden op de website van de super getalenteerde Marike van www.OhMyPie.nl – Wist je dat ze trouwens ook een kookboek heeft gelanceerd? Echt een aanrader, bekijk hem hier.

KOFFIE CHEESECAKE

Deze naam alleen al… Oh my god. Mag ik al een stukje? Aangezien ik ontzettend fan ben van de recepten van Marike – zoals je hierboven kan zien – wil ik ook heel graag dit recept nog met jullie delen. Een koffie cheesecake, het klinkt alleen al geweldig he? Jullie weten misschien dat ik een ontzettende theeleut ben (als in; de hele dag door), maar ik vind een lekkere cappuccino ook echt een feestje. Kan jij een goede kop koffie ook waarderen? Dan weet ik zeker dat je deze taart lekker zal vinden.

RED VELVET MUFFINS

Laatst plaatste de lieve Anne het recept voor red velvet muffins gemaakt met o.a. bietensap – zo krijgen ze een prachtige kleur! – en ik wist meteen dat ik dit recept met jullie wilde delen. Daarnaast is het recept niet moeilijk om te maken en dat maakt het dus ideaal als recept tijdens drukke verjaardagen of get togethers waarbij je liever geen stress wil van de voorbereidingen. Neem trouwens sowieso even een kijkje op de website www.healthyfoodlove.nl, want je vindt hier ontzettend veel food-inspiratie.

HEALTHY NUTELLA TAART

Ik volg de inspirerende Collete al geruime tijd en niet zonder reden. Ze maakt de meest geweldige recepten in haar keuken! De healthy Nutella taart staat ook al een tijdje op mijn to-make lijstje, want laten we eerlijk zijn babes; alleen al bij het horen van de naam van deze gezonde taart wil je toch meteen de keuken in duiken? Sinds een tijdje heeft Co ook haar eigen website dus mocht je opzoek zijn naar nog meer recepten en inspiratie, wacht niet langer en neem een kijkje op www.justbyco.nl

FAVORIETE GEZONDE TAART RECEPTEN KOOKBOEKEN:


Neem een kijkje naar alle SNACKS recepten.

LIEFS, MEREL

Pin It on Pinterest

Share This