Zal ik een kopje kaneel kurkuma latte voor je zetten? De koude dagen zijn nog niet voorbij dus ik geniet nog volop van lekkere warme drankjes (stiekem doe ik dit het hele jaar door!) en vorige week besloot ik wat creatiever te zijn met mijn dagelijkse kopje koffie. Het resultaat? Een heerlijke kaneel kurkuma latte! Heb ik jullie wel eens verteld hoe gek ik ben op kurkuma én kaneel? Het zijn mijn favoriete kruiden en voor een groot deel heeft dit te maken met hun gezonde werking op het lichaam. Ik vertel je er graag mee over!


GEZONDE KANEEL KURKUMA LATTE

Ik zal altijd als advies geven om niet teveel koffie per dag te drinken. Persoonlijk beperk ik dit tot 1 of maximaal twee kopjes per dag. Cafeïne is natuurlijk heerlijk, maar je lichaam is er niet zo gek op. Door deze gezonde kruiden hier aan toe te voegen maak je jouw dagelijkse energie booster nét wat voedzamer en daarnaast.. het is zo lekker! Hier leg ik je graag uit waarom kurkuma zo gezond is en waarom ik zelfs een Simplici-Tea kurkuma thee blend creëerde.

INGREDIËNTEN:

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Zet een kop koffie en voeg dit samen met een scheut plantaardige melk, kaneel en kurkuma toe aan de blender.
  2. Mix dit voor 15 seconden op hoge snelheid.
  3. TIP: tuurlijk kan je ook gewoon zelf met een lepeltje roeren, maar persoonlijk vind ik het op deze manier net wat lekkerder.
  4. Schenk ik je favoriete mok en besprenkel eventueel nog met extra kurkuma of kaneel.
  5. ENJOY! 
  6. TIP: combineer deze kaneel kurkuma latte met een self-care momentje voor jezelf!

Wat is jouw favoriete koffie?

Pin It on Pinterest

Share This