Vandaag is het tijd voor de 2de dipsaus van deze 3-delige Healthy Waderlust Kitchen video reeks. Dit keer laat ik jullie opnieuw zien hoe jullie heel makkelijk en binnen no time een gezonde dip yoghurt dipsaus op tafel kunnen zetten. Ideaal toch deze healthy dipsauzen? Daar kan je dit weekend wel weer even mee voort! Kijk je mee?


AVOCADO YOGHURT DIPSAUS

Ingrediënten:

  • 1 avocado
  • 4 el magere yoghurt
  • 1 teentje knoflook – geperst
  • 1/2 rode ui – in kleine stukjes gesneden
  • 1 tl paprikapoeder
  • snufje peper/zout

Bereidingswijze:

Verwijder het vruchtvlees van de avocado uit de schil en voeg dit toe aan de kom van de keukenmachine, gevolgd door de rest van de ingrediënten. Snij de halve ui in kleine stukjes en voeg deze ook toe. Mix alles voor ongeveer een halve minuut. Wat vind je van de substantie van deze yoghurt dipsaus?

DIP, DIP, YOGHURT DIPSAUS

Heerlijk natuurlijk zo’n avondje snacken, maar heel gezond is de chips die je in de meeste supermarkten kan kopen helaas niet. Gelukkig zijn er ondertussen al genoeg alternatieve snacks waar je lekker van kan genieten. Zoals je ziet gebruik ik in de video’s de super lekkere en verantwoorde Banana Joe chips van Snoepgoed.com.Klik hier om daar meer over te lezen!


Natuurlijk ben je helemaal goed bezig als je ervoor kiest om lekker te dippen met verschillende soorten groente. Benieuwd naar de Ricotta Spinazie dip?
De video zie je hier.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This