I’ve got new healthy goodies!! Naast mijn favoriete lifestyle en mode webshops is er nog één webshop waar ik regelmatig op rondsnuffel en waarvan de binnen gekomen pakketje mij altijd erg gelukkig maken. De Body&Fit shop. Vele van jullie zullen deze online winkel van sportvoeding,voedingssupplementen en dieetproducten wel kennen. Al jaren koop ik hier mijn vaste producten en ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden over de service en kwaliteit. Vorige week stond de postbode weer voor de deur met een wit doesje vol leuke items. Let me share them with you!


WheyTella

Whey what? Ja je hoort het goed, de gezondere versie van Nutella. Can I get a halleluja? Want wat een geniale ontwikkeling is dit. Los van het feit dat de chocolade pasta ontzettend lekker is en geen toegevoegde suikers bevat is (WheyTella bevat 96% minder suiker dan een ander vergelijkbaar product) er per potje 21.4 % whey eiwit toegevoegd. Eiwitten zorgen ervoor dat je spieren na het sporten sneller herstellen.

Deze hazelnoot chocolade pasta is uniek en voor nog geen €3,90 haal je hem nu in huis!

Smart Flavour drops

Heb jij al kennis gemaakt met deze little drops of heaven? Dit maakt het drinken van genoeg water een stuk makkelijker! Deze kleine kleurrijke flesjes zijn gevuld met suikervrije extra geconcentreerde siroop dat je op elk moment van de dag kan toevoegen aan je water. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: Citroen & Limoen, Aardbei & Watermeloen, Appel & Blauwe bes en Energie. Ik heb ze alle 4 mogen proberen en ze smakelijk echt heerlijk, my personal favorite? De Citroen & Limoen, nom nom nom!

Zo heb ik het flesje Energie op mijn bureau staan op het werk. Deze smaak gevat namelijk cafeïne en geeft je net even dat extra beetje energie aan het einde van de dag. Wil jij dit ook graag uitproberen? Voor slechts €9,90,- koop je een 4 smaken voordeelverpakking, kan je meteen uitproberen welke smaak jij het lekkerste vindt!

Kokos extra virgin Bio olie

Waar kook jij zoal mee? Ik ben een groot liefhebber van het bakken en braden in kokosolie, dit is namelijk een stuk gezonder dan koken in andere olie’s. Voor slechts €4,90,- sla ik elke keer een nieuwe pot in waar ik echt een ruimte tijd mee doe. Bij het verhitten van de kokosolie tijdens het koken en bakken verdwijnt de sterke kokossmaak, je hoeft dus niet bang te zijn dat je eten steeds dezelfde smaak krijgt.

“Als je echt een goede kokosolie wilt gebruiken neem dan uitsluitend extra virgin kwaliteit. Koud geperst, ongeraffineerd en niet ontgeurd.” – Body&Fit shop


Wat zijn jouw favoriete Body&Fit goodies?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This