Ben jij opzoek naar wat verkoeling tijdens deze mooie zomerse dagen? Deze groene thee ijsjes zijn de perfecte manier daarvoor. Zelf ijsjes maken is toch wel één van de leukste dingen in de zomer. Daarnaast zijn zelfgemaakte ijsjes natuurlijk ook een stuk gezonder dan de kant en klare ijsjes (vol suiker) uit de supermarkt. Deze groene thee ijsjes zijn gemaakt met de SHINE thee van Simplici-Tea. Wat deze zelfgemaakte ijsjes extra lekker maakt? Lees snel verder.


GROENE THEE IJSJES MAAK JE ZELF

Alright babes, dit recept is ZO ontzettend makkelijk en snel, zonde als je het niet een keer probeert. Door de groene thee soort van Simplici-Tea te gebruiken krijg je groene thee ijsjes met een heerlijke licht zoete groene thee smaak. Dit komt door de citroen, gember en munt die in deze thee soort is verwerkt. Pure natuurlijke ingrediënten en dat maakt dit zelfgemaakte ijsje ontzettend gezond. Wat betekent dit: je kan zoveel ijs eten als je wilt. IJs liefhebbers: eat your heart out! 

Probeer ook dit recept voor meloen sorbet ijs. 

INGREDIËNTEN: (ONG. 8 TOT 10 IJSJEA)

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Nu komt het lastige gedeelte ;-) 
  2. Zet de thee, zoals je dit altijd doet en laat dit voor een halfuur afkoelen.
  3. Schenk vervolgens de vormpjes vol en plaats voor 1 uur in de vriezer.
  4. Haal na een uur uit de vriezer en steek de houten stokjes erin. Zo blijven ze goed op hun plek zitten.
  5. Plaats de vormpjes terug in de vriezer voor nog 2 uur.
  6. TADA: Geniet van je groene thee ijsjes! 

Probeer ook de andere lekkere thee soorten van Simplici-Tea. Zowel de Vital thee voor kinderen als de Calm thee is ontzettend geschikt om gezonde ijsjes voor kinderen mee te maken. Beide thee soorten zijn zoet gemaakt met natuurlijk ingrediënten zoals appel, aardbei of sinaasappel. Schrijf je in en ontvang 15% korting op je eerste bestelling. 


Maak jij wel eens zelf ijsjes?
Deel vooral jouw favoriete recept met ons.

Pin It on Pinterest

Share This