Het is officieel winter en dat is te merken ook. Niet alleen aan de koude temperatuur buiten, de kale bomen, maar ook aan de vele griepjes die er momenteel heersen. De een is nog net niet van haar verkoudheid af of de ander moet de voorraad zakdoekjes alweer inslaan. Mocht jij ook getroffen zijn door een hardnekkig virus dan heb ik vandaag de anti-griep tip voor jou. Deze thee tegen keelpijn helpt niet alleen de pijn van een geïrriteerde keel te verzachten, maar ik ook hartstikke lekker. Haal de volgende ingrediënten in huis en ga de griep te lijf!


VERZACHT DE PIJN MET THEE TEGEN KEELPIJN

Een hardnekkige verkoudheid kan ontzettend vervelend zijn en soms behoorlijk lang aanhouden. Helaas zit er vaak niks anders op dan wachten tot je lichaam weer hersteld is. Met dit recept voor thee tegen keelpijn kan je jouw lichaam toch een handje helpen. Deze krachtige thee bevat krachtige ingrediënten die jouw lichaam nu goed kan gebruiken. Wist je dat gember wonderen kan verrichten voor jouw algehele gezondheid en immuunsysteem? Dit komt onder andere door de hoge aanwezigheid van antioxidanten. Tijdens het hebben van de griep of een verkoudheid helpt het jouw lichaam weer om aan te sterken.

Lees ook: waarom is gemberthee gezond?

In mijn boek Self Love Talk vind je mijn favoriete anti-griep thee in het hoofdstuk ‘liefdevol eten’.

INGREDIËNTEN:

 • 1 kop heet water
 • 5 plakjes (niet de dik) verse gember
 • 1/4 tl gemberpoeder
 • Sap van 1/4 citroen
 • 2 schijfjes citroen
 • 1 tl honing

BEREIDINGSWIJZE:

 1. Zet water op om te koken en giet dit vervolgens in een mok. Bekijk hier mijn favoriete nieuwe waterkoker!
 2. Voeg hier 1/4 tl gemberpoeder, 1 tl honing en het sap van 1/4 citroen aan toe.
 3. Roer dit even goed door.
 4. Voeg vervolgens ook de schijfjes citroen en plakjes verse gember toe.
 5. Laat voor minimaal 5 minuten trekken.
 6. Drink niet te heet, want dit is absoluut niet fijn voor een keel die al geïrriteerd is.
 7. BETERSCHAP!

GEEN ZIN OM DIT ZELF TE MAKEN?

Heb jij geen zin om deze thee tegen keelpijn zelf te maken. No worries, we got you. Bestel hier de unieke gezonde thee van Simplici-Tea. Voornamelijk de BOOST thee blend (met onder andere kurkuma en gember) kan bijdragen aan een sterker immuunsysteem en helpt jou onaangemane griepjes en verkoudheid te bestrijden.

Wat doe jij meestal om van een verkoudheid of keelpijn af te komen?

Pin It on Pinterest

Share This