Dit gezonde ontbijt recept is misschien wel een van de makkelijkste ontbijt recepten op deze website. Minder lekker is hij daarom echter totaal niet! Heb jij in de ochtend weinig tijd om in de keuken te staan? Deze overnight oats met banaan maak je de avond van te voren in slechts 10 minuten klaar. Zo start jij zonder stress de dag of kan je net wat langer blijven liggen. Dat laatste vinden we allemaal soms wel lekker toch? Lees nu snel het hele ontbijt recept.


START DE DAG GEZOND MET OVERNIGHT OATS MET BANAAN

De dag starten met een gezond ontbijt is wat ons betreft essentieel voor een gezonde levensstijl. Over de tijd waarop jij het liefste ontbijt doen wij verder geen uitspraken, want dat kan jij zelf het beste bepalen. Een gezond ontbijt in de ochtend is belangrijk zodat jouw lichaam weer voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen en brandstof. Het heeft ’s nachts hard gewerkt en kan wel wat extra energie gebruiken. Zo maak jij jezelf klaar voor een productieve dag! Overnight oats is onwijs makkelijk om te maken en met de ingrediënten kan je eindeloos variëren. Voeg aan dit recept bijvoorbeeld wat rauwe cacaopoeder toe of juist wat nootjes voor een extra crunch. The floor is yours babe!

Overnight oats met banaan | Gezond ontbijt recept

Heb je na het proeven van deze gezonde overnight oats met banaan helemaal de smaak te pakken? Lees dan eens dit artikel waarin ik mijn mealprep tips deel zodat jij elke ochtend (super snel!) jouw ochtend met een schaaltje overnight oats kan starten.

INGREDIËNTEN:

 • 40 gram havermout
 • 1 banaan
 • 1/2 schep eiwitpoeder
 • 1 tl chia- of lijnzaad
 • 1/2 tl kaneel
 • paar blauwe bessen
 • 150 ml ongezoete amandel- of havermelk

BEREIDINGSWIJZE:

 1. Prak de banaan fijn. (Of snijd hier nog een aantal plakjes van zoals te zien is op de foto)
 2. Mix alle ingrediënten met elkaar in een potje dat je kan afsluiten.
 3. Plaats de pot afgesloten in de koelkast en laat minimaal 3 uur staan.
  TIP: maak de overnight oats met banaan de avond van te voren klaar.
 4. Makkelijk toch?

Probeer ook de spirulina smoothiebowl met peer als ontbijt

Pin It on Pinterest

Share This