Lieve jij, vandaag staat in het teken van jou. Alleen van jou. In het teken van erachter komen wat jij nou echt wil in het leven. Wat zijn jouw passies, doelen, wensen of dromen? In deze mini-serie neem ik je elke week mee om erachter te komen waar jij gelukkig van wordt en hoe je jouw leven zo kan indelen dat je dit geluk elke dag weer ervaart, want is dit niet wat wij het allerliefste willen? Een leven creëren waar we echt gelukkig van worden, elke dag weer. 


MINI-SERIE VAN 4 WEKEN

Het idee achter deze mini serie ontstond op het moment dat ik een bewuste wandeling maakte door Amsterdam. Zonnetje en winterse kou. Bewust ontspannen, zo noemde één van jullie het laatst (hoe mooi!). Ik maakte deze wandeling niet zomaar, nee ik wilde orde in de vele gedachtes in mijn hoofd. Ik zat even niet lekker in mijn vel, al een paar dagen lang en ik voelde dat ik deze routine moest doorbreken. Was ik wel eerlijk tegen jullie? 

HOE KOM JE ERACHTER WAT JE ECHT WIL IN HET LEVEN?

Loop jij al een tijd rond met deze vraag in je hoofd of vind je het moeilijk om te bedenken waar je nou echt gelukkig van wordt? Heel herkenbaar, want het is ook niet altijd even makkelijk om hier achter te komen. Wat nog lastiger is, is dat deze gedachtes je geen energie geven. Twijfelen, negatieve gedachtes en niet precies weten wat je wil kan juist veel energie kosten.

In deze mini-serie zal ik jou uitdagen om bewust aan de slag te gaan met jouw gedachtes, gevoelens, wensen, dromen, ambities, hersenspinsels en diep gewortelde verlangens. Waarom? Om erachter te komen waar jij enthousiast van wordt en waar je meer energie en tijd in zou moeten steken.

HOE BEREIK JE DIT DAN?

Het klinkt misschien gek, maar JIJ hebt alles zelf in handen. Natuurlijk kan je zelf niet toveren en natuurlijk is het soms niet altijd even makkelijk om deze wensen en doelen te behalen, maar de mindset waarmee je hieraan werkt heb je wel degelijk zelf in de hand. En juist deze mindset kan het verschil maken in het bereiken van je doelen en het waarmaken van je dromen en wensen.

Door jezelf bewust bepaalde vragen te stellen, jouw wensen en doelen visueel te maken (we gaan ook creatief aan de slag) en meer tijd te steken in self-care momentjes (investeer in jezelf) proberen we dit samen te bereiken.

WAAROM VIND IK DIT ZO BELANGRIJK?

Persoonlijk heb ik jaren geworsteld met de vraag “Wat wil ik nou?” en ik werd hier zo ontzettend onrustig van. Sommige mensen vinden het heerlijk om alles op zijn beloop te laten (ook zeker niet verkeerd als dit goed bij jou past), maar ik wilde meer. Ik wilde een vlammetje van binnen voelen die mij elke dag weer energie en kracht gaf om te werken aan mijn doelen en wensen. Niet alleen dromen over mooie reizen, een droombaan, een geweldige relatie, een passie in het leven, maar ook daadwerkelijk werken hieraan en natuurlijk het behalen van deze focuspunten.

Pas toen ik echt wist wat ik wilde (geloof mij; hier moet ik mezelf soms ook echt even aan helpen herinneren – ain’t nobody is perfect right?) had ik het gevoel dat ik alles kon bereiken als ik hier maar zelf keihard in geloofde, dit voor mij zag en misschien het belangrijkste; ik gelukkig werd van deze gedachtes.


DOE JIJ MEE?

Healthy Wanderlust is inmiddels niet meer alleen mijn “plekje op het internet”, want dagelijks ontvang ik waardevolle, inspirerende en onwijs lieve berichtjes van jullie. Healthy Wanderlust verbind mij met jullie en dit is het allerleukste deel aan deze blog voor mij.  Laat mij vooral in een comment, mailtje, berichtje of via een andere creatieve weg weten dat je deze mini-serie zal volgen en dat jij graag aan de gang gaat met de gedachte “Wat wil ik nou echt?”. 

Let’s do this babe!

Pin It on Pinterest

Share This