Vaak wordt mij de vraag gesteld welke plantaardige eiwitpoeder is gebruik. Met veel enthousiastme reageer ik dan dat ik gebruik maak van het merk Orangefit. Aangezien ik deze vraag steeds opnieuw van jullie ontvang leek het mij een goed idee om een Orangefit review te schrijven. Dit artikel is niet gesponsord en geheel vanuit mijn eigen ervaringen geschreven. Benieuwd naar mijn Orangefit review en waarom ik dit merk verkies boven alle andere plantaardige eiwitpoeder merken?


ORANGEFIT REVIEW – MIJN POSITIEVE ERVARING

Laat ik van te voren meteen maar vermelden dat ik al veel verschilende plantaardige eiwitpoeder merken had geprobeerd voordat ik dit merk ontdekte. De positieve ervaring die ik met dit merk heb is dus zeker gebaseerd op veel verschillende negatieve ervaringen. Vaak vond ik plantaarige eiwitpoeder net katron. Smaakloos en de substantie was vaak ontzettend dik. Not my thing. Probably not your thing as well.

1. De substantie

Zoals ik hierboven al benoemde vind ik de substantie van plantaardig eiwitpoeder van veel andere merken vaak ontzettend tegenvallen. Van dik tot korrelig. Met de neus dichtgeknepen dronk ik mijn shake na het sporten op. En daar betaalde je dan nog best veel voor. Gelukkig kwam hier verandering in toen ik de shakes van Orangefit leerde kennen. Ookal is de substantie wellicht wel dikker dan andere merken die je kent (van eiwitpoeder op basis van dierlijk eiwit) voor mij bevalt deze variant erg goed.

2. Verschillende (lekkere!) smaken

De smaken die je kan kiezen zijn zoveel lekkerder dan elke andere smaak eiwitpoeder die ik eerder heb geproefd. Je kent het misschien wel: chocolade eiwitpoeder is een stuk lekkerder wanneer deze niet een chemische nasmaakt heeft 😉 Je kan kiezen uit onder andere vanille, chocolade of mango / perzik.

3. Geschikt om te verwerken in veel verschillende recepten

Ik bak maandelijks met de plantaarige eiwitpoeder van Orangefit en dit is één van de grootste pluspunten van deze Orangefit review. Door de eiwitpoeder te verwerken in bijvoorbeeld bosbessen pannenkoeken of in bananenbrood zorg je voor een eiwitrijke maaltijd of snack. Heerlijk om te variëren met verschillende smaken.

4. Gezonder dan een hoop andere merken

Hier probeer ik altijd op te letten. Producten die zo min mogelijk troep bevatten. Precies de voedingsstoffen die mijn lichaam nodig heeft en niet ook nog eens een hoop ongezonde andere toevoegingen. Zoals onnodige smaak-, kleur- en geurstoffen.

5. De missie voor een duurzame wereld

De oprichters van dit merk staan voor een duurzame wereld en willen graag producten leveren die voor zowel ons lichaam goed zijn als voor de wereld om ons heen. Hier kan ik mij heel erg goed in vinden en sluit ik mij dan ook graag bij aan. Door te kiezen voor de eiwitpoeder van Orangefit maak ik een bewuste keuze en hoop ik bij te dragen aan een duurzame (en gezonde) wereld.


Hopelijk was deze Orangefit review hulpzaam voor jou.

Pin It on Pinterest

Share This