Love is in the air! Het is Valentijnsdag en dit is doorgaans de dag dat veel mensen iets extra’s willen doen voor de mensen van wie ze houden. Persoonlijk is 14 februari altijd de dag van liefde voor mij, want het is de verjaardag van the boyfriend ;-) Aangezien liefde door de maag gaat en je op deze dag ook jezelf wel even extra in het zonnetje mag zetten, staat er een nieuw recept online! Start de dag met deze frambozen smoothie met bietensap. The color pink makes everything look pretty, right? Bekijk hieronder het makkelijke recept.


EEN KNALRODE FRAMBOZEN SMOOTHIE

Deze smoothie is lekker zoet door de bevroren frambozen en bevat goede vitaminen en mineralen. Bieten helpen bij het ontgiften van het lichaam en het verhogen van de weerstand. Geen gek idee om dit aan een smoothie toe te voegen, toch? Door de havermout en eiwitpoeder is de frambozen smoothie ook lekker vullend en ideaal als maaltijd voor wanneer je gaat sporten of net terug bent.

Ben je benieuwd naar mijn andere favoriete smoothies? Bekijk dan ook de volgende recepten. Deze heerlijke smoothie van aardbei of deze tropische variant met onder andere mango. Heerlijk om op deze manier de dag te starten! Benieuwd naar een ander leuk Valentijnsdag recept? Je kan ook deze roze gekleurde bliss balls maken als gezonde snack to go.INGREDIËNTEN: (VOOR 1 GROTE SMOOTHIE)

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Snij de biet in stukken.
  2. Voeg de biet samen met de rest van de ingrediënten toe aan een blender.
  3. Mix tot je een gladde substantie krijgt.
  4. Vind je de frambozen smoothie te dik? Voeg dan een beetje extra water toe.

Wat is jouw favoriete smoothie recept?

Bekijk ook al onze gezonde ONTBIJT recepten.

Pin It on Pinterest

Share This