Ben jij op zoek naar leuke en originele cadeaus voor de feestdagen? Dan hoop ik dat dit lijstje met cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis je mag inspireren. 10 x fijne cadeaus voor de belangrijke vrouwen in jouw leven. Geef je beste vriendin of moeder bijvoorbeeld heerlijke duurzame self-care en wellness producten waarmee ze zichzelf lekker in de watten kan leggen. Wil je jouw collega liever inspireren om beter voor zichzelf te zorgen? Ook daar heb ik aan gedacht. Scroll lekker door dit artikel met cadeaus voor de feestdagen en ik hoop dat je er iets leuks tussen ziet. Lees snel verder.


Cadeaus voor de feestdagen: Sinterklaas en Kerstmis cadeau tips

Wat ik zo fijn vind aan de feestdagen? De tijd die je met elkaar kan doorbrengen. Super gezellig om samen te koken, te kletsen en elkaar te verwennen met originele cadeaus. Wat ik meestal belangrijk vind? Dat de gedachte achter het cadeau voor Sinterklaas of Kerstmin vooral een mooie boodschap heeft, dat er een lieve gedachte achter zit. Al is het cadeautje nog zo klein, het kan voor de ander veel betekenen. Mocht je trouwens ook op zoek zijn naar lekkere recepten voor de feestdagen: neem dan ook hier een kijkje.

1. Tijdschrift abonnement

Wat er zo leuk is aan het geven van een abonnement op een tijdschrift? Dat je elke maand een cadeautje ontvangt! Zo inspireer je de ander ook om elke maand een fijn moment voor zichzelf in te plannen, lekker met een tijdschrift op de bank. Een echte foodie? Het Foodies Magazine is altijd een aanrader! En ook een abonnement op de Happinez maakt menig vrouw erg gelukkig.

2. Verwen de ander met fijne geuren en producten van Rituals

Een van mijn favoriete merken: Rituals. De fijne producten kunnen daarom niet ontbreken in dit lijstje. Geef iemand een mooie geurkaars cadeau, fijn tijdens deze koudere donkere dagen of pak goed uit en geef een van de prachtige giftsets cadeau.

3. Sieraden met een mooi verhaal

Persoonlijk support ik graag merken met een mooi verhaal. Daarom kan het merk A Beautiful Story ook niet ontbreken. Handgemaakte sieraden met een hele mooie missie. De sieraden worden namelijk door mensen in landen zoals Nepal gemaakt, zodat zij financieel afhankelijk zijn en hun familie kunnen onderhouden. Bekijk alle prachtige sieraden hier en leer meer over de missie en het verhaal achter dit mooie merk.

4. Essentiële oliën voor een rustgevende sfeer

Is jouw vriendin gek op essentiële oliën? Dat kan ik heel goed begrijpen! Bestel een of meerdere varianten van het merk Geurwolkje zodat ze een heerlijke rustgevende sfeer in huis kan creëren. Dit kan door middel van een diffuser of gewoon met een paar druppeltjes op een kussen.

Originele cadeaus voor de feestdagen | Self-care, zelfliefde en wellness

5. Droogbloemen: om nog heel lang van te genieten

Een duurzaam cadeau? Geef de ander droogbloemen cadeau! Het fijne aan dit cadeau is dat je hier nog ontzettend lang van kan genieten. En zeg nou zelf: bloemen krijgen is altijd goed toch? Via bloomon kan je tegenwoordig ook de Flowergram bestellen, dit past zelfs door de brievenbus. Origineler dan een kerstkaart toch? ;-) 

6. Natuurlijke skincare voor elke vrouw

De ultieme tip op het gebied van self-care? Natuurlijke skincare cadeau doen! Dit vind ik persoonlijk extra fijn om te ontvangen in de winter, want mijn huid kan dan altijd wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. Mijn persoonlijke aanrader? De melissecrème van Dr. Hauschka. Natuurlijk, verzorgend en vegan.

7. Een moment voor jezelf met een goed boek

Natuurlijk kan ik niet anders dan mijn eigen boek als cadeau tip aan te raden, zo trots als ik ben. Na al zoveel positieve reacties te hebben ontvangen hoop ik dat er nog veel meer vrouwen blij mee gemaakt kunnen worden. Door de mooie vormgeving van Self Love Talk (waar veel werk in is gaan zitten) is dit het ideale cadeau voor elke vrouw (of jezelf!).

8. In 2020 beter voor jezelf zorgen? Deze journal is een aanrader!

Als je vaker rondsnuffelt op deze website dan weet je waarschijnlijk dat self-care en zelfliefde belangrijk is, maar hoe maak je hier nou structureel dagelijks tijd voor? De gloednieuwe Selfcare journal van Rock Your World is de uitkomst! Neem snel een kijkje op hun website.

9. Woorden met kracht: sieraden en mooie friendly reminders

Nog een mooi merk met een mooi verhaal en krachtige missie. De kaartjes van Liefleven staan bij mij door het hele huis heen, de teksten zijn zo inspirerend en krachtig. Bekijk hier vooral alle zelfliefde quotes, die je ook op een poster kan laten afdrukken! Geeft dit in een lijstje cadeau en ik weet zeker dat dit ontzettend gewaardeerd zal worden.

10. Gek op gezelligheid! Deze items zijn wat voor jou.

Ben jij ook zo gek op deze knusse periode van het jaar of past dit helemaal bij de vrouw waar jij een cadeau voor zoekt? Bekijk dan eens deze lekkere geurkaarsen van Kneipp. Zelf heb ik trouwens standaard hun geurstokjes in huis staan, juist omdat ze een heerlijke subtiele geur afgeven. Aanrader!


Wat doe jij de vrouw in jouw leven cadeau tijdens de feestdagen? 

Lees ook: voel je fit tijdens de feestdagen – dit is hoe je het doet!

Pin It on Pinterest

Share This