Bij zomerse temperaturen hoort een zomers drankje, toch? We thought so! Vandaar dat ik vandaag graag deze smoothie met mango en groene thee met je wil delen. Een combinatie van de zoete mango en de licht bittere groene thee bleek namelijk een gouden combinatie te zijn. Te goed om niet meteen te delen! Deze smoothie met mango maak je binnen 10 minuten klaar. Lees nu hoe je dit zelf kan doen. 


ZOMERSE SMOOTHIE MET MANGO EN GROENE THEE

Smoothies, smoothies, smoothie, wij zijn er gek op. Niet gek dus dat je al ontzettend veel verschillende gezonde smoothie recepten op Healthy Wanderlust kan vinden. Gemaakt met veel verschillende groentes en fruit, maar ook aangepast aan de verschillende seizoenen. Zo is deze gezonde ijskoffie smoothie natuurlijk uitermate geschikt voor deze zomerse dagen, maar deze variant met pompoen is juist weer ideaal voor herfst- of winterdagen. Neem vooral zelf een kijkje tussen alle verschillende recepten! 

INGREDIËNTEN:

BEREIDINGWIJZE:

  1. 3, 2, 1… let goed op: mix alle ingrediënten met elkaar in een blender tot een glad geheel.
  2. Kind kan de was doen!
    Vind je de smoothie te dik? Voeg hier dan wat extra groene thee of water aan toe.
  3. Tip: voeg eventueel wat extra havermout toe om er een zomerse smoothie bowl van te maken! Giet over in een kom en voeg jouw favoriete toppings toe. Hier kan je inspiratie opdoen!
  4. Fijne dag! 

Bekijk ook: deze 10 lekkere x smoothiebowl recepten 

Pin It on Pinterest

Share This